Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-11-17

Find the dream and follow it

Hairahduin kattomaan tätä leffaa Holiday. Joka tulee nyt teeveestä. Oon jotenkin aina missannut tän ja hyvä että en tällä kertaa, koska toi mies on ylihot. Ihana. Joka tapauksessa. On jääny joku rakkaushomoilu meikäläisellä päälle tänä viikonloppuna näköjään...

Tiedättekös, kohta on joulukuu ja mä oon ihan innoissani. En niinkään joulusta, koska oikeesti saan jonkun paniikin kun lahjoja pitäis tehtailla. Mutta se itse joulukuu on vaan niin mukava. Mä odotan innoissani jo sitä, kun saa joululomalla herätä ja paineilla yöpaidalla pitkälle iltapäivään pelaten Wiitä. Se on sitä oikeaa joululomaa.

Eilen oli Twilight ja bileet ja tänään nukuin hienosti yli puolen päivän. Raahauduin Kaisan kanssa kuitenkin kauppaan josta tultiin tekee meille pitsaa. (Jota Kaisa söi puolet) Oon myös lipittäny joku neljä lasillista mustikkakeittoo, koska se on aivan törkeän hyvää!

Huomenna olis koulun ahkerointia kun tänään en saanut yllättävästi mitään aikaan. Kello on jo aivan superisti, joten eiköhän ole aina ummistaa silmänsä jos ajattelin huomenna päästä sängystä ylös?

3 kommenttia:

  1. Ettei vaan tohon mustikkakeiton lipittämiseen olis joku muukin syy............................. Ku sehä tekee mahalle ihan hyvää jos se on vähä sekasi ;)xD

    VastaaPoista
  2. ^^^:_D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D voi höpsöt! ihana tämmöinen tosi erilainen postaus! jossa höpötät ihan eri juttuja :) voi awws.

    VastaaPoista