Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-05-09

Leivontataivaassa

 Kaikki hyvä loppuu aina aikanaan, ja kaikki hyvä siirtyy aina nettiin... Taas saamme todistaa tätä kun Ullan unelma lopettaa kauppansa :( Nyyh, oon surun murtama, kun a) mulla ei oo verkkopankkitunnuksia b) netin postikulut on perseestä ja c) rakastan kauppoja joissa voi hypistellä ihania tavaroita. Jotain hyvää tosin lopettamisesta on, nimittäin 50% ale, hehe :D Ite en tosin tämän homokoulun takia päässyt sinne mitään ihailemaan, mutta onneksi äitillä on kiva ruokatunti, jonka se voi käyttää kivasti lapsensa ööhm toiveiden täyttämiseen? :D En tietenkään antanu mitään listaa, koska ei tollasiin kauppoihin voi mennä listan kanssa, ja äiti sitten yllättikin mut kaikella tosi mielenkiintosilla ja kummallisilla leivontatuotteilla. Kuvat nyt kertoo enemmän kun tuhat sanaa näistä, mutta esim. toi ensimmäisessä kuvassa oleva mangoaprikoosijuttu on siis joku kakun täytejauhe (O__O) ja tuo alemassa oleva veitsen näköinen hökötys ihana kakun irrottaja! Jeah Hanna likes soooo much.
Sormeni syyyhyävät jo tekemään kaikkea!! Varsinkin tuo pohjaton sydänvuoka. Ah mitä ajatuksia päässäni muhiikaan :D, onneksi viikonloppuna on eräänlainen juhlapäivä, joten jospa silloin sitten jotain ;) Äiti himoitsi jo tuota Charlotta Russe'ta, mutta tyrmäsin ajatuksen aika nopeesti, hei halooooooo tieks paljo siihen tulee tota torttua... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti