Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-05-09

Can't believe I still want you

 Kiitoksia Emmalle haasteesta, kerrankin jotain muuta kun 10 randomifaktaa, tällä kertaa siis jotain joka tekee minut onnelliseksi. Luulen et mulla menee ikuisuus keksiä nää, tai päättää miljoonasta vaihtoehdosta mut kokeillaan :) Haastan kaikki joita tälläset ajantappojutut kiinnostaa :D

1. Ruoka ~Niin tyhmältä kun se mietittynä kuulostaakin, niin ruoka tekee onnelliseksi. Vaikka siitä on kyllä yleisellä tasolla enemmän haittaa kuin hyötyä, niin ei niitä haittoja koskaan ajattele silloin kun syö. Silloin vai keskittyy siihen ihanaan makumaailmaan, eikä millään muualla oo väliä. Ihan oikeesti. Ja tekeehän ruoka onnelliseks myös siksi, että se on elämän perusedellytys.

2. Laihtuminen ~Asioilla on toiset puolensa, kyllä, myös laihtuminen tekee onnelliseksi. Kuulostaa kyllä tosi idiootilta semmoselta ns. turhalta. Mutta se tunne kun vaaka kertoo kerrankin jotain positiivista ja jotkut housut sujahtaa suorastaan päälle, niin ai että. Se jos joku lämmittää mieltä ja tekee onnelliseksi. Nimimerkillä syön juuri nyt suklaamunaa, että tästä onnellisuudesta ollaan kaukana vielä :D
 3. Onnistuminen koulussa ~Ja nimenomaan koulussa, koska se on nykyään hyvin pitkälle helvettiä. Helvettiä siksi että siitä on tehty sellaista. Kaikki on vuosi vuodelta vaikeempaa ja kovatasoisempaan, paraskaan ei enää riitä ja koulu kuvittelee, että oppilaiden vuorokaudet on 34 tuntisia... Eli jos siellä kidutuskammiossa onnistuu saamaan esimerkiksi 9½ isomman numeron, sitä pitäisi mielestäni juhlistaa jotenkin, sen verran kova saavutus se oikeasti on. Hyvä on, hiket ovat kategoria erikseen.

4. Kaverit ~Täytyy kyllä myöntää että he saavat aikaan myös hermoromahduksia, suuttumisia, vihauskohtauksia, sekoamista yms, mutta he aiheuttavat myös onnellisuutta. Tarvitseeko sitä nyt kummemmin selittää? En kyllä koskaan ymmärrä terveystiedon sosiaalisia yms. terveyksiä, mutta tässä näen selvän yhteyden. Ihmisillä ei tarvitsisi olla puhekykyä jos heillä ei olisi kavereita (koska miksi minä puhuisin jollekkin idiootti opettajille?) Mutta niin. Onnellisuutta on se, kun oikeasti nauttii elämästä kavereiden kanssa, eikä nyhjötä sisällä koulun parissa.
 5. TV-rakkaus ~Olen kyllä puhunut tästä ennenkin, mutta en vain voi sille mitään, että lähes kaikki tv:ssä (erityisesti sarjoissa/leffoissa) tapahtuva rakkaus on niin ihanaa. Eläydyn aina liikaa niihin hahmoihin ja siks ehkä tää tekee mut onnelliseks. Esimerkiksi Twilight on hyvä esimerkki asiasta, koska mä tiedän että ne saa ikuisen rakkauden. Siitä tulee sellanen olo, että hyvä että edes joku saa, koska toiset ei kuitenkaa saa. Ja silleen kun on vaipumassa epätoivoon (siis joka päivä :D) voi aina miettiä kaikkia noita onnellisia ja miettiä että ees jollakin menee hyvin.

6. Odottamattomat tapahtumat ja tahot ~No jos tapahtuu jotain uutta ja yllättävää, positiivisessa mielessä, niin tottakai se on mukavaa. Ja tekee onnelliseks, tosin riippuu vähän tilanteesta, mut esim. kaikki ne kun jotkut sellaset on alkanu puhuun mitä et olis koskaan uskonu, tai et joku on jossain tietyssä tilanteessa alkanu puhuun. Jotenkin niissä on huomannu, että en oo vaan se pölypallero sängyn alla, jota kukaan ei huomioi.
 7. Käsillä tekeminen ~Ja sitä kautta leipominen. Mä olen käsillä toimiva ihminen. En ehkä ole kovin hyvä siinä, mutta varmaa on, että mä tykkään siitä. Tai että siinä mä olen "parhaimmillani". Puhe sujuu hyvin harvoin tai oikeastaan ei edes kommunikointi :D Mieluiten soitan pianoo, ompelen, teen käsitöitä, leivoin tai vaikka hakkaan puita jos semmonen työ on tarjolla. Eikä oo toi ihmisten kanssa toimiminenkaan ihan mun juttuni, mut talon maalaaminen on jees (Y).

8. Ohnoh, nyt alkaa tulla jo vaikeaa. ~Tähän kohtaan voisin vaikka laittaa iPhone, materialisti tai ei, mutta tuo kapistus on todellakin helpottanut elämääni näinä viime viikkoina. En nyt varsinaisesti väitä, että nokiassani olisi ollu jtn vikaa sen sammuilun yms lisäksi, mutta se, että kaikki on yhdessä ja samassa paikasta helposti saatavilla vähentää oikeastaa omaa stressiäni ja sitä kautta se saa mieleni voimaan paremmin.
9. Luonto, värit ja neljä vuodenaikaa ~se on vaan yksinkertaisesti ajoittain niin kaunista, että voisin tuijotella sitä vuorokaudet putkeen. Hyvänä esimerkkinä tämän postauksen kuvat. Kyllähän sitä aattelee usein että tästä maailma ei oo jäljellä oikeestaan enää mitään, mut sitteku esim. täällä Nekalassa näkee jotain tosi kaunista esim. talvella tai kesällä, tajuaa, et se kauneus on sittenki vielä olemassa. Kaikki luonnon värit on niin kauniita, että ne piristää ja niistä saa oikeesti energiaa.

10. Jes selvisin vikaan :D Vikana mut tekee onnelliseks kaiket pienet asiat. Esimerkiks sellaset että muistan nykyään kantaa avainta mukana paljon useemmin kun ennen, tai että muistan palauttaa kirjaston kirjat ajoissa enkä saa niistä sakkoo. Tai jos oon onnistunu päivän asuvalinnassa, tai hiukset on hyvin koko päivän ja nää tälläset. Elämän pienet ilot. Esimerkiksi eilen olin hyvinhyvin onnellinen eräästä pyörääni liittyvästä asiasta, mutta siitä lisää huomenna!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti