Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-05-10

Ai mullako oli ne kolme vaatekaappia?

 Jeejee! Tänään päätin että on aika kaivaa kesävaatteet esille ja heittää villapaidat kaappiin. Se olikin ihan helppo nakki ja nopeesti ohi (LUE: tein sitä yli kolme tuntia perkele eikä ne vaatteet meinannu mahtua mihinkään ja henkareita ei ollu tarpeeks ja PRKL!). Selvisin kuitenkin hengissä, mutta sellanen henkinen ja fyysinen koettelemus se kyllä on joka vuosi että ihmettelen suuresti miten minä laiskaperuna saan sen aina tehtyä?! XD Vaatteet tuppaa lisääntyyn aika kummallisesti joka vuosi, ja mä luovun ihan oikeesti tositosi harvoin mistään, ainoa luopumiskriteerini on, että vaate ei mahu päälle, mutta hyvällä säkällä aattelen että "no kyllä mä vielä laihdun"

Kerroinkin tänään Iirikselle niitä tilastoja, joita en kyllä oikeesti halua miettiä. Okei ei oo varmaan teistä ees paljoo, mutta ite kyllä ihmettelen että mistäs ne oikeen on tupsahdellu ku löytyy 17 farkut, joku 60 kevyttä paitaa, mekkoja reilusti yli 20 ja kyllähän tää lista jatkuis vielä topeilla ja toisilla housuilla, hameilla, huppareilla yms. Voisin oikeesti alkaa panostaa noihin asuihin koska noistakin sais niin miljoona erilaista yhdistelmää, oikeesti. Mut alotan niiden asukuvien ottamisen sittenkun ne helkkarin jokaikinen vaate oikeesti näyttää joltain muulta kun mammutilta ballerinamekossa......... (never)
Vaatehuone on hemmetin hyvä keksintö en halua enää koskaan elää ilman sitä. Ovi vaan kiinni kun ei halua kattella sitä kauheutta.
Jotta noi vaateasiat ei loppuis tohon kerron nyt vielä senkin, että koska enkun tunti oli peruttu mä päätin hyödyntää tilaisuuteni ja käydä nopsasti pyörällä kaupungissa. Menin ostaan yhtä tiettyä juttua jonka kyllä löysinkin, mutta sitten joo ööhm. Yhtäkkiä löysin itteni H&M:stä ihailemasta sitä väriloistoa ja mukaan tarttu ihan himo ihana paita kesäpäiviin ja sitten olkaimeton toppi, hyvästi Hannan rasittavat rusketusrajat (ihankun niitä nyt koskaan tulis koska tuntuu et aina heilun hyvin vähäisessä vaatetuksessä kesäisin XD).

Meille oli tullu myös vähä aika sitte Kapphal clubin joku mainos jossa luku minun onnekseni että KAIKKI rintsikat 9,90€ <3 Nekun tuppaa muuten maksaa ihan maltaita for real.......... Sielläkin oli sit pakko poiketa kattomas et oliko vielä kokoja jäljellä. Mun kokohan ei oo muuttunu tässä vuosikymmeniin mihinkään (että jos haluatte ostaa mulle joskus lahjoja niin tää on erittäin hyvä idea :D) Ihanaa olihan siellä ja nyt mun laatikossa on 3 rintsikat enemmän. Ostin ihan perusvärisiä että sopii ainakin kaiken kanssa, mut mallit on jokainen vähä eri. Yhet kyllä luulin olevan (ja ne luulee itekkin kyllä) semmoset et olkaimet saa pois, muttaku kotona sitä tutkiskelin huomasin että ne ei kyllä irtoo mihinkään siitä edestä mutta takaa kylläkin O.o Mikä logiikka?? Mut joo ei mulla ny enempää tätä vaateasiaa tälläkertaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti