Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-05-13

Viikonloppuja

 Tähän viikonloppuun on mahtunut jos jonkinmoista tapahtumaa ja hyvä niin. Perjantaina, muistaakseni, oleilin  vaan kotona, en ihan totta muista mitä tein :D Lauantaina oli tosi lämmin, silitin pihalla vaatteita (niin hyvin kuin osasin), siinä oli kyllä sen verran kuuma, että omenamehua tuli juotua litra jos toinenkin. Illalla tapasin pikaisesti ystäviä, ja sitten lottorivin kautta saunaan. Ei tullut 12 miljoonaa ei, mutta kyllä se sieltä vielä... :D

Tänään, äitienpäivänä, heräsin tietysti aikaisin, rustasin runon kahdessa minuutissa, koska aina kannattaa jättää viimetippaan, syöksyin kukkakauppaan ja sitten äiti olikin jo herännyt ja tuli alas :) Jostain syystä yksi vuoden kohokohdista on kävellä äitienpäivän aamuna kukkakauppaan, koska en muista koska viimeksi olisi satanut vettä. Aina on sellainen ihana päivä, tuoksuu kevät. Aurinko paistaa ja on lämmin. Annoin äitille lahjaksi patakintaan, ihan siitä syystä että poltin lauantaina kakkua leipoessani edellisen ja se ei haissut enää kovin hyvältä :D Ja patakintaan kylkiäiseksi cappuccino hmmm kapseleita kahvikoneeseen, kerran kun sellaisen hienouden omistamme.

Aamutoimien jälkeen mentiin hautausmaalle, Hanna ratissa tietenkin, ja hyvä on hyvä on, tomaatti ♥. En minä kyllä tajunnut sinne hautausmaalle meniessä, että nyt siellä haudassa on kaksi, jota mennään "muistamaan". Toinen, jota en tuntenut ollenkaan ja toinen jonka tunsin erinomaisesti. Hieman tuli sellainen wtf -olo, kun sitä on puoli vuotta ajatellut, että pappaa ei enää ole, mutta sitten se yhtäkkiä pamahtaakin esille hautakivessä ja tajuaa, että ei se täältä ole kadonnut kuin tuhka tuuleen ja se jotenkin konkreettisesti täällä vielä on :O.

Hautajaisreissun jälkeen Meerit, tai pitäisikö sanoa Meeri, Siiri, Katri, Markus ja Terhi, pistäytyivät kylään, ja ilta vierähtikin Mummun kanssa kahvitellessa ja vauvavideoitani katsoessa. Voi moro, ei siinä muuta voi sanoa kun näkee itsensä aivan tunarin näköisenä mähkiksenä. Onko mähkiäinen sana edes, vai onko tää nyt jotain isäkieltä?? 

Ja olen melko innoissani tulevasta matkasta, joka perjantaina Iiriksen kanssa buukattiin. Onkohan buukkauskaan sana, vai jotain äitikieltä?? Matkaahan me oltiin suunniteltu jo ties kuinka kauan (siitä asti kun tiedettiin täyttävämme 18 :D), Iiriksen yhtäkkiset työt hieman vaikeuttivat asioita, tosin omalla tavallaan myös mahdollistivat. Torstaiyönä saatiin, siis Iiris sai, nerokkaampaakin nerokkaamman idean, tai oikeastaan ei se nyt ollut mikään idea vaan älynväläys siitä, että ei se Iiris siellä Ahvenanmaalla ihan koko kesää ole. Ja sitten kauhealla kiireellä lähdin hankkimaan uutta passia poliisiasemalle, vanha kun menee juuri toukokuun lopussa vanhaksi, ja selaamaan kaikkia mahdollisia matkatoimistoja ja jäljellä olevia matkoja. Ja nyt meillä sitten on ostettuna matka lämpöiseen, ihanaa että suunnitelmat kerrankin on toteutumassa :D Ja voin kertoa, että keskittyminen tähän koulunkäyntiin meni viikonlopun aikana ihan nollille :D Mutta kyllä tämä tästä...

Mutta nyt, nauttikaa ruokakuvista ja Isän kyhäämästä uudesta terassista :-)

1 kommentti: