Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-05-14

Mut on kadotettu, en viitsi enää yrittää

Tänään on ollut erittäin hyvä päivä.

Pelattiin liikassa pesistä, se on kyllä tosi hauska peli, vaikka huono sitä palloo kiinniottamaan oonkin. Hienolla pelin viimeisellä lyöntivuorolla, jonka kunnia kuului minulle XD, heilutin mailaa vahingossa niin, että se sattui osumaan palloon, joka puolestaan lensi ulos riihitieltä ja toi joukkueellemme kaksi juoksua. Hupsis. Ja voitto kotiin.

Välillä tuntuu kuitenkin, että tekisi hyvää valittaa niistä pienistä elämää ärsyttävistä asioista, joille ei oikeastaan voi mitään. Mutta silti tekee mieli olla tulivuori ja purkautua :D Ja kai tähän mukaan mahtuu pari hyvääkin asiaa.

~ heräsin aamulla ennen kuutta yskimään keuhkoni pihalle, olisi tehnyt mieli juoda kastelukannusta, ihan kun joku nuppineula olisi ollut kurkussa, ja ihan yhtäkkiä
~ en edelleenkään osaa kunnolla sitä mäkilähtöä. Mä en kohta jaksa yrittää kun Renu ei vaan tee yhteistyötä...
~ mutta puolestaan peruutus onnistuu hyvin, ehkä se on asia kerrallaan
~ mun naama rasvottuu supernopeasti nykyään ja se on täynnä arpia, finnejä tai muita epämääräisyyksiä. Vaikka pesen sitä vaikka kuinka paljon.
~ huonettani on ihan turha yrittää pitää siistinä kun aina tulee joku uus projekti ja alta aikayksikön siisteys on tipotiessään.
~ vessanpönttö on likanen, on pitänyt pestä se 3 päivää, mutta siellä se on vieläkin likaisena. No, ehkä tänään.
~ viikko ja kaksi päivää koeviikkoon, kohta tämä on ohitse
~ raudat on raapinu viimiset kolme viikkoo mun oikeaa poskea aivan törkeästi, tämä sattuu, ja en ainakaan ole hukannut sitä vahaaa...
~ en ole bodannut, joten en ole bikinikunnossa
~ en ole vieläkään nukkumassa
~ huomenna on ysien juhlalounas, jonka takia joudun olemaan yli 5 tuntia ilman ruokaa. Ei ole reilua. Olen kasvava lapsi.
~ Täydelliset naiset vie ihan liikaa aikaa elämästäni
~ Osaisimpa leipoa yhtä hyvää raparperipiirakkaa kuin äiti.
~ Voi paska, olen kusessa koska en ole lukenut äikän kirjaani........... enkä lukenut sanakokeeseen........ fuck.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti