Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-05-27

I can go where no one else can go, I know what no one else knows

Koska olen ollut viime päivinä hyvin epäaktiivinen tämän blogin suhteen, ajattelin pitkästä aikaa postata jotakin erittäin toiminnantäyteiseltä viikonlopultani. Epäaktiivinen, pah :D Kohta Eva tulee jonkun nuijan kanssa meidän oven taakse kysyen "miks sää laitoit ton huonon ja ton ja ton ja ton kun ei ne oo lähellekkää oikeen", niin vastaan jo valmiiksi että koska ne on mun silmään hienoja, kun en tanssin päälle, tai siis tanssin liikkeiden oikeuden päälle, mitään ymmärrä :D

Oltiin Kirkolla ottamassa siis sunnuntaiaamuna kuvia tästä tanssivasta tytöstä :D Kaikki ehkä yhtä lukuunottamatta oli taas jotain ihan kamalaa kuvattavan mielestä, mutta niinhän se aina menee, right? Ite en pääse varmaa enää edes siltaan noista muista liikkeistä puhumattakaan... Hauskaa oli vaikka joku himovoimistelija meitä kyyläskin xD ja Eva nättinä kuten aina :) 

Ja eipäs irtoo nyt muuta juttua, paitsi että ruotsin koe ohi, enää pahin jäljellä mutta voitonpuolella ollaan jo reilusti. Ihanaaa.

1 kommentti: