Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-05-27

Cause it doesn't make a difference, If we make it or not

Ja eilen oli huippukiva sunnuntai! Illalla lähettiin Oskarin, Juhon ja Iiriksen kanssa tallustamaan kohti keskustaa ja Bon Jovia! Sillä on kyllä hyviä biisejä, semmosia meneviä. En kuullu mun yhtä lempparia Alwayssia, mutta ei se niin haitannu ku kuulu niin monta muuta hyvää biisiä, kuten vaikka Livin' on a prayer ja runaway hhihihi. Tykkäsiiin.

Keskustaan päästyämme Kiia liittyi linja-autoasemalta seuraamme. Oli ihanan lämmin, sanoisinko siis, että erinomainen sää tommoselle Ratinan ulkoilmakeikalle. Bongailtiin yllättävästi Äiti ja Isä läheltä linja-autoasemaa. Kateltiin ympärillemme ja sitten lähettiin Ratinanrantaan hengaamaan. Hauskaa oli, varsinkin kun alettiin ottamaan vajaita yhteiskuvia, heheh. Ilta meni huisin nopsaa, kohta kello olikin jo kymmenen ja lähettiin saattamaan Kiiaa bussipysäkille. Tallustettiin Oskun ja Juhon kanssa kotiin hienon taivaan saattelemana ja Viinikassa bongattiin Ellu ja hänen seuralaisensa. Oli hindekiva ja hieno päivä taas. Ruotsinlukeminen jäi ja voivoi. Nyt hipsin aamupalalle ruotsin kirjan kanssa ♥


Loppuvaiheessa järjestysmiehet repäs näköesteet pois ja satuttiin just oikeeseen aikaan paikalle. Siitä oli kyllä hyvät näkymät, oisin voinu seistä tommosessa paikassa koko keikan vaikka ja oisin ollu hullun ilonen :D, mut kyllä tähän hätään kelpas ranta ja ystävätki. Ja hienon kuvan sain auringonlaskusta, tuli tollanen hiano tamperesiluetti. 

1 kommentti: