Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-05-01

"Illalla hilpeästi kaljaa, aamulla kalpeasti hiljaa" -Peltsin isä


Huhhuh. Ja jälleen kerran olemme selättäneet yhden vapun, ensimmäisen kerran täysi-ikäisenä. Nauroin aamulla Iiriksen viestille, että oli pakko laittaa se oikein otsikoksi tänään.

Onneksi eilisen sää parani eilen iltaa kohden, ja aurinkokin alkoi paistaa vaikka aluksi päivän sää näytti toivottomalta. Vedin oikeen överimeikit, en muista koska oisin meikannu niin paljon :D, mutta kyllä vappuna saa. Ainoa miinus illassa oli, että suuresta kerrospukeutumisestani huolimatta oli vähän viileä jo loppuillasta. Nähtiin paljon tuttuja, mikä oli erittäin mukavaa, eikö se vähän olekkin tuo Koskenrannassa hengailun idea. Aikamme Koskenrannassa seikkailtuamme lähdettiin Maken, Sannin ja Iiriksen kanssa ettimään Teemua, joka odotti meitä koskarilla ja kiltisti kuskasi mut ja Iiriksen Nekalaan, kiitos siis vielä kerran kyydistä Teemu :-) Kello oli ehkä jotain kymmenen, ei me jaksettu enää bilettää, joten Iiriksellä syötiin hyvää salaattia ja leipää, sekä katottiin tv:tä. Ennen kahtatoista pojat, Oskari ja Juho siis, tuli seuraamme ja ainakin oli hauskaa, kun koko ajan jollekkin hihitin. Iiris tais nukahtaa ja sitten otettiin Juhon kanssa Osku sohvalta mukaamme ja lähettiin yhen aikoihin kotiin. Hauska eilinen siis mulla :)

Tänään puolestaan sää oli niin aurinkoinen, että lähdettiin Kaisan kanssa aamusta happihyppelylle. Ei ollu mikään kuvausreissu, mutta kuviakin tuli räpsittyä, joten alla hieman saldoa otoksista. Pahoittelen jo etukäteen niiden tasoa, tänään on hei 1.5, jotain ymmärrystä kiitos :) Lähinnä puhuttiin joutavia, ja kerrattiin eilisen tapahtumia. Sellaista perus siis. Mietittiin me myös syvälliä, kuten että minkä värisiä ne rantakaislaheinät on kesällä?? 

Kävelyn jälkeen sanoin meneväni tekemään matikanläksyjä, mutta sainkin kuningasajatuksen, että lähdetäämpä kirskaanniemeen paistamaan vaahtokarkkeja. Huolestuttaa todella, että minä itse keksin tuon ajatuksen, yleensä olen tottunut kuulemaan niitä vain Kaisan suusta. Noo, lähdettii siis sitten Kirskaanniemeen, jossa olikin ihan huimasti autoja, oli ihme ja kumma että löydettiin ees parkkipaikka :D Paistettiin makkaraa, syötiin mozzarellaa ja hiillostettiin vaahtokarkkeja. Oli hauskaa, vaikka tuuli olikin melkoinen. Tottakai me valittiin paikan tuulisin paikka, ihan siitä rannalta, heheh. Onneksi kuitenkin aurinko paistoi ja tulikin oli lähes valmiina, ei tarvinnu tulitikkujen kanssa alkaa säätämään. Kiva First of May meillä, tai ainakin mulla. Täytyy sanoo, et tommonen "patikointi" kyllä väsyttää, oli ihanaa vaan mennä autoon istuun, olisin varmaan voinu nukahtaa siihen XD Ja nyt haisee koko kämppä nuotiolta, kun se savutti ihan kivasti ja tuulen ansiosta kaikki tarttui vaatteisiin ja reppuun.

Noh, päästiin kuitenkin kotiin sieltä metsästä, osasin peruuttaa hienosti pihaan, vaikkakin kaikki kyyläs ikkunasta ja autoja oli enemmän kun tarpeeksi pihassa ja tiellä (Y) Paineita kasataan viattoman harteille :o Kahviteltiin Ullalla ja syötiin munkkeja ja ylämaankarjan makkaraa, joka oli hyvää, oijoi ♥. Heiteltiin Katrin kanssa vesi-ilmapalloja ja sitten syötiin kanaa ja fetasalaattia. 

Voisin tiivistää päivän sisällön neljään sanaan: ruokaa, ruokaa, enemmän ruokaa. Mutta nyt on hei Vappu, kaikki on sen arvoista. Nyt läksyjen kimppuun. Toivottavasti teillä kaikilla oli myös hyvä vappu, hyvää illanjatkoa ihanat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti