Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-05-31

If we could find some place to hide, make the last time just like the first time

Aktiivinen Hanna täällä taas hei! Mun koeviikkoni on ennakko-odotuksistani huolimatta mennyt kummallisen hyvin O_O Sain ruotsin kokeesta 9½, joka sanakokeiden keskiarvon kanssa oli todistukseen tasan 9. Matikasta sain 9-, joka todistuksessa siis myös 9. Kohta menen hakemaan äidinkielen esseetä ja vastaustekstiä, mutta itse koeosuudesta sain 10 O_O hain ne jo oikeesti, vastaustekstin ja esseen ja muiden härpäkkeiden kanssa se pyöristyi myöskin ysiin. Mitäs näitä muita aineita (kyllä ajattelin laittaa kaikki nyt tähän :D) on, No, liikunta, kuvis ja matikka12 puuttuu vielä. Eli hyvä minä. Anteeksi jos olen hindehikkeilyt, mutta pakko todeta, että minun kevätmotivaationi ei todellakaan ole ollut sitä parhainta... Mutta siitä huolimatta, ihanaa viimeinen toisen vuoden koulupäivä päättyi juuri siihen, että toivotin koulun keittäjille hyvää kesää! 

Ja pian liihottelen toivottavasti allaolevan kuvan kaltaisissa maisemissa, tai edes lähes sellaisissa. Meidän lento tosiaan lähtee kaheksalta illalla tänään, pitkä ilta siis tulossa, kun hotellilla ollaan ties koska :D Toivottavasti oon pakanu edes suurimman osan mitä tuun tarviimaan. Viikko on kuitenkin tosi lyhyt aika lopulta, joten ehkä selviän vaikka jotain puuttuiskin. Ja oon superinnoissani, tästä on hyvä aloittaa kesäloma. Kunnon nollaus, satoi tai paistoi. En tiedä miten siellä toimii netti, mutta jos toimii niin varmaan eniten tonne instagrammiin xannskin (ja varmaan ipeltsin myös) profiiliin ilmestyy materiaalia, joten kurkkikaapa sinne etupäässä jos elämäni kinostaaa :_) nyt vielä suihkuun ja pakkaamaan käsimatkatavarat loppuun. Hyviä kevätjuhlia kaikille! Ja tietty kesäloman alkuja, heh :) Olemme kaikki tämän loman ansainneet, enemmän tai vähemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti