Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-05-05

Sugar baby loveee

Hellurei! (ja hellät tunteet, mistä toi sanonta ees tulee??) No mutta juuh.

Eilen oltiin siis juhlistamassa Ellun 18-vuotissynttäreitä niillä. Sitä ennen kuitenkin shoppailtiin Alkossa ja Prismassa ostamassa vähän ruokaa ja juomaa bileisiiin. Oli niin kivaa, kun juhlissa näki semmosii ihmisiä, jota näkee harvoin/ei koskaan vapaa-ajalla, kuten Ellua (siis ei synttärisankaria), Evaa, Sannaa, Maijaa, Tarua jnejne... Kaiken lisäks vaihtelu virkisti mukavasti, ei oo tullu ennen Ellulla bilettyä tuolla lailla. Kaikki ruuat oli niin hyviä, varsinkin pastasalaatti ja juustokakku ♥ Bileet kesti mun ja Iiriksen osalta noin puoleenyöhön, mutta ollaankin niin vanhoja jo, ettei jakseta enää bilettää, heheh. Okeiokei, myönnetään, mun nenä ja puhekyky alko oleen jo niin heikkoo siihen aikaan illasta, kun koko ajan tuli huudettua sen mitä pystyi että oman äänen sai kuuluviin, että ihan hyvä vaan että lähdettiin :D.

Tänä aamuna herättyämme totesin, että meidän otrivin oli huonoo. En tiedä mistä sain moisen päähäni, (hmm... ehkä siitä että en pystynyt nukkumaan ja heräilin yöllä nenä tukossa) joten lähdettiimpä virkistykseksi "ajoissa" apteekkiin ostamaan mulle uutta ja parempaa. Ideana oli, että mennään ennen kahtatoista, että saadaan parkkipaikka, kun piti mennä kaupungin apteekkiin sunnuntai kun oli. Nojoo, hyvä yritys, autoja oli kaikkialla, kierreltiin siinä aikamme ympyrää kunnes löydettiin paikka. Apteekkiin mennessä totuus iski vasten kasvoja; peräkonttikirppis.... No ei ihme että oli autoja joka paikka täynnä sunnuntaina ennen kahtatoista. On mullakin muisti... Tullessa saatiin ilmaisia IKEA lakusalmiakkeja kunnon pussilliset jeij, iloinen yllätys, varsinkin kun olin koko aamun selittänyt kuinka ikean karkit on niin hyviä :D

Vaikka löysinkin hyvän asennon sohvalta, päätimme vielä Kaisan ja Ellun kanssa lähteä Lidliin ostamaan mulle ruokaaa, lähinnä mozzarellaa. Ja saahan siinä sitä ajoharjotusta ;) Ja kyllä äiti ja isä, pysähdyin suojatielle ja katsoin joka suuntaan. Kauppareissun jälkeen vietiin Kaisa Pyynikintorille, kun se meni syömään perheensä kanssa ja sitten tulin kotiin syömään ja kaatamaan maidot päälleni. Sain autonkin kivasti parkkeerattua, että en taida liikkua sillä mihinkään ennenkun äiti ja isä tulee kotiin :D:D

Nyt jatkan iltaani englannin yo-kokeen, otrivinen, finrexiinin ja nenäliinojen kanssa. Kyllähän keväässä pitää se yks flunssa kestää, eikö niin? Kerroinko muuten, kuinka epätodellista on käydä suihkussa näillä hiuksilla, kaikki on niin helppoa ♥?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti