Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-11-03

Perfecta kvinnor kertoo kaiken

 AHahhahaha. Kehotan Kiia sitten lukemaan postauksen loppuun asti xD Piristin iltaani kattomalla maanantain täykkärit ja en vaan voinu olla kuvaamatta ja infoamatta teille, miten täydellisesti maanantain jakso kerto elämän perusasiat.
1. Ensimmäiset kuvat on niin perus. Äiti yrittää olla jotain niin coolia ja yrittää kerätä pisteitä, mutta loppujenlopuksi se on vaan noloo ja lapset häpee sitä. Tunteeko kukaan muu näin? Vai oonko valitettavasti ainut? :D (Terveisiä äitille :D) Vaikka vanhempien kielenkäyttö onkin jotain niin hullua, sitä on kestettävä, koska ei toi nykyversiokaan oo yhtään sen parempaa.
 2. Mikä onkaan parempaa kuin suklaa ja jäätelö juuri pahimman angstin aikana? Ei mikään. Se on kaikenlisäksi herkullisen kermaista myrkkyä, jota meidän kenenkään ei pitäisi terveyssuositusten mukaan vetää, mutta ikävä kyllä sitä vain sattuu helposti vetämään mahan täydeltä, koska se todella lohduttaa.
 - Varsinaisesti aiheeseen liittymätön, mutta toi vaan kuulosti niin idiootilta, että oli pakko filmata :D:::D Voi toista kun yrittää esittää äitiä ja sit vähän epäonnistuu siinä. (Naistenvessahan on äitiyden kannalta tosi tärkeetä eikös?) Mun mielestä on vaan tosiasia, että mies on mies, eikä sitä muuta korkokengät tai naistenvessat, mutta ihan miten vaan :D
3. JOTAIN SELLAISTA MISTÄ OLEN NIIN SAMAA MIELTÄ (Etkös Kiia sinäkin? :DDD) Aina kun matikantehtävissä tulee vastaan murtolukuja, huokaan pitkään ja syvästi Kiialle, että ei HUOH. Vihaan niitä ylikaiken, koska ne yleensä just pilaa mun kaikki laskut ja just ne mä lasken väärin. Osaan laskee sellasia perus, mutta sittenkun niitä tungetaan johonkin toisen asteen yhtälön ratkaisukaavaan mallia.... 

Niin huhhhuijaa. Hermohan siinä sitten menee :D Voisinkin tästä edespäin alkaa pitää täykkäreitä elämänohjeina itselleni. Yleensä en kyllä perusta mitään televisiosarjoihin (ai en vai....) :D:D:::D.

1 kommentti: