Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-03-11

Viidakko nukahtaa iltapäivän kuumuuteen -part4.

Zoolandiaan matkamme kävi sitten maanantaina. Unohdin kameraan sen uuden linssini, joka ei ole tarkoitettu eläinkuviin, joten piti sitten taitella ja saada se pois ja ehjänä johonkin suojaan, eikä mulla sitten tietenkään ollut mukana vastavalosuojaa tai edes linssinsuojaa. Noo, kyllä siitä kuitenkin selvittiin sitten jotenkin :D (huomaatteko tämän tavaramerkkini kädet levällään? :D Yritän jotenkin viedä koko tilan kuvasta.. Ja mikähän toi laatu taas on tossa kuvassa....)
Zoolandia oli kyllä siinämielessä tosi hieno paikka, että kaikilla eläimillä (jaguaaria lukuunottamatta) oli vaan matalat aidat ja kuvaaminen oli hyvin helppoa ja eläimiä pysty periaatteessa myös silittään (jos ne kermaperseet ny olis jaksanu liikuttaa itseänsä lähemmäs sieltä viileästä puun suojasta...) Ne ei siis ollu missään randomihäkeissä vaan siinä tunsi ittensä oikeesti silleee hmm.. viidakkomaisemmaksi tarzaniksi :D Lisäks siellä ilmotettiin aina, koska oli minkäkin eläimen ruokinta-aika. Onneks satuttiin just oikeeseen aikaan Jaguaarin luokse, koska se oli oikeesti hienoo kun se sukelteli ja hyökkäs niiden ruokien kimppuun.
Löysin mun sukulaisen! Ja kattokaa nyt tota sarvikuonoraukkaa (Kaisa, tiedätkö mikä on sarvikuono? :D), kun toi lintu hakkaa sen ihoon (o.o) tommosta koloa?! Tai siis, eikai se sitä nyt oikeesti hakkaa kai se on vaan jotain kuraa :O, tosin se oli kyllä hitsin syvä joten en tiiä..
Yllätyin miten hyvälaatusen kuvan sain leijonasta lasin läpi. Tää oli selvästi tommonen savannin kuningas, katteli vaan ympärillensä kun kaks naarasta nukku sen vieressä. Ja just tolla tommonen ilme "Minä olen paras, minä voin nukkua tässä"
Hehe... Turisti löysi sisarensa. :D Yhdennäköisyys on päätähuimaava.
Zoolandiassa oli semmonen hökötys, vähänkun sellanen lintuhäkin tapanen, minne pääsi sitten ite sisälle. Se oli siis ikäänkuin viidakko pienoiskoossa ja se oli yks eläintarhan kohokohdista. Siellä oli siis kaikenlaisia eläimiä ihan vapaana vilisti ties missä. Ainakin toi ylläoleva eläin (joka hyppäs melkein mun päälle jostain puskasta :D), lepakoita, perhosia, ankkoja, semmosia mini gasellin näköisiä elukoita, lintuja, sorsia sieltä löyty ja noita olis periaatteessa voinu silittää, tosin esim. toi oli niin vikkelä eläin et hyvä kun sen näki jossain :D Yks perhonen myös pysähty mun kädelle, kun vaan nostin käden ilmaan (!!). Se oli hieno hetki mut tottakai kamera oli just silloi mun kaulassa joten siitä nyt sitten mitää kuvaa oo :(
Haluaako joku ostaa mulle synttärilahjaks jättiläiskilpikonnan? Siis noi oli ihan jäätävän kokosia. Toikin näyttää ehkä käpyseltä, mutta se oli mua reilusti yli polveen. Sitten kun me mentiin siihen ihaileen sitä niin yks, joka oli röhnöttämässä ruokaa, nousi ylös (jos ootte joskus nähny näitä, tiedätte miten vaivalloista niiden liikkuminen on) ja tuli siihen aidalle meidän luokse. Se oli niin söpöö! Pohdittiin myös isän kanssa, että jos nää elää yli 100 vuotiaiks, niin mahtaa kyllä olla hemmetin tylsä elämä maata tommosessa hiekkaalueessa ja syödä lehtiä, kun ne ei jaksa hädin tuskin ees liikkua.
Haha tää oli hyvä juttu, toi naikkonen pyys yleisöstä jonkun tonne eteen. Tuo mies on siis joku Australialainen, pahus nimen unohdin. Sitten toi otti kisan ton apinan kanssa, että kumpi rikkoo nopeemmin kookospähkinän. Toi apina avas sen niinku jossain 20 sekunnissa, siinä ajassa toi aussi ei saanu siihen ees mitään koloo. (Tässä kohtaa voin infota, että ite yritin saada kookospähkinään koloo kivellä, siihen meni joku 20min, mut siitä lisää myöhemmin) On ne apinat metkoja. Ja sitten oli myös hyvin huvittavaa kun tota apinaa alko kiinnostaa joku tekokukka, jonka se sitten veti mukaansa tonne lavalle ja aijai silloin oli yleisöllä hauskaa.
Hehee sitten oltiinkin loppupäivä uima-altaalla. Kelpas, en ollu uinu kun viimeks viimekesänä ja sekin laheksella. (Koulu-uintia ei lasketa...) Tuolla oli ihanaa vaan sukeltaa toi päästä päähän. Mun uimisessa kusee aina se, ettei musta juurikaan näy koskaan mitään veden pinnalla :D Tohon aikaan tuolla oli aika rauhallista, mutta auta armias silloin kun kaikki hotellin lapsiperheet oli tuolla plus joku ylilihava partaveikko joka teki mahaplätsejä tonne.... :D

3 kommenttia:

  1. Uhah oikeesti oli varmaa helmee tuol zoopaikassa hei!! :D

    VastaaPoista
  2. HEI IHANA POSTAUS HANNA:D Nauroin kaikille noille jutuille XD mikä TOI LIHAVA eläin on tua akvaariossa XDD onks se just se joku jaguaari XD?

    VastaaPoista
  3. :DD kiitos eerika ja eva oli joo :D
    Se eläin on virtahepo :D, muistuttaa mun mielestä ihan Dorista madagascarista. Olis mulla oli jaguaarikuvakin mut oli jo ylipostausta kuvien suhteen

    VastaaPoista