Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-03-30

Olet ihan sokea, vieläpä värisokea

Koeviikko aloitettu tyylikkäästi (oikeastaan EI-niin-tyylikkäästi) matikan kokeen taholla. Ekat pari tehtävää oli loppujen lopuks aika simppeleitä ja olin tosi ilonen kun tunsin osaavani jotain. Se osaaminen kuitenkin loppu sitten nelostehtävän kohdalla, tai se siis katosi kokonaan. Ja poruinkin ne 4 seuraavaa tehtävää lähes itku kurkussa, tai oikeastaan ärsytys, kun tiesin että osaisin ne, jos näkisin jonkun esimerkin. Eli periaatteessa ne ei ollu hepreaa, pää oli vaan unohtanu laskukaavat ihan kokonaan :/ Nooo mitä pienistä, ja kyllä mä nyt ainakin läpi pääsen, joten hyvillä mielin viikonloppuun.

Tosin tänään pulsuiltiin Kaisan kanssa Suurjakoon ostamaan "halpaa" mässyä ja tulikin siinä samalla sitten ihan hillitön himo makaroonisalaattia (lupasin itselleni, että teen sitä viikonloppuna). En kuitenkaan voinu enää odottaa, joten ostin myös värikkäitä makarooneja ja mentiin meille herkutteleen Makaroonisalaatilla alaHanna. En oo koskaan tehny siihen mitään kastiketta, tai siis en oo varmaan koskaan ite tehny makaroonisalaattia alustaloppuun, joten se kastikekin oli vähän sovellus, mutta ai että se oli hyvää...<3

Kuten huomaatte tässä ei ole mitään kuvia, mutta se johtuu nyt ihan ja vain pelkästään siitä, että kello on kymmentä vaille 12 ja lopetin just mun 1,5tuntisen Nälkäpeli lukutuokion. Silmät oli vähintäänkin ristissä, mutta mun nykyinen varmaan ikuisuuden kestävä hampaidenpesusessio hieman piristi ja päätin avautua tosta matikankokeesta :D Aijai, kyllä toi lukeminen oikeesti kehittää jollain tasolla, koska mä luen nykyään nopeempaa ja oikeesti keskityn siihen mitä luen. Tosi outoo, koska se ei oo yhtään mun tapasta O.o Ihmeenlistä että koulussa voi oikeesti kehittyä jossain. Aijai, lukudiplomitehtäviäkin on jonossa n.2000 (varmaan 7), ärsyttävää, miksei riitä että mä vaan luen ja pitäisin vaikka puheen jokaisen kirjan päähenkilöistä tai jotain sinnepäin.

Mut nyt mä meen nukkuun lamaantuneena Katnissin ja Peetan suhteesta ja Galen kuumuudesta, joten good night everybody. Tiiän että ootte ihan kyrpiintyneitä näihin postauksiin :D, joten aattelin alkaa tehtailla tälläsiä kuvattomia vähän lisää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti