Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-03-15

Now I'm strong enough to you gotta go

Sanoin täällä taannoin että pojat on perseestä. Otan sen takasin lähes kokonaan. Ei ne ookkaan perseestä (ainakaan nyt). Kuulin tänään söpön jutun mitä yks oli tehny + että vaikka vannoin ittelleni monesti etten tuu tanssiin wanhoja, tällä hetkellä mulla on pari ja odotan jo, et voin ostaa mekon... :D Hupsis taas vaihteeks. Pepsodenttiä lisää sekin, että Iiris suostu vihdoin tanssiin ja Kaisakin sai parin :)

Muutenkin on tooosi hyvä mieli, tein tänään kakun joka onnistu ainankin ulkonäöllisesti toosi hyvin, ja hope so maistuukin hyvältä. Passionsateen päivitystä luvassa siis huomenna :) Äitin ensimmäinen kommentti tosin oli taas luokkaa "Tää on ihan mautonta", mutta en kuuntele häntä. Ei kaiken tarvi olla sokeripommi.

Muutama postausideakin on jo mielessä, tai siis ei idea, mut ainakin itteeni hymyilyttävä juttu vaikkei se mikään erikoinen ookkaan :) Äikän tunnilla laulettiin kuorolaulu ja tänään tehtiin myös tuttavuutta tullinsuun kanssa, ja sain rupatella hoitajan kanssa siitä, kuulostaako röntgenkuvauslaite Särkänniemen laitteilta, ja siitä, että naamassani ei ole ylimääräistä läskiä :D, näin tänään. Something different tomorrow :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti