Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2014-10-02

Olen iloinen

Torstai ja mahtava fiilis. Olin koulussa puoli kuuteen, koska kirjoittelin tietokoneluokassa pari puuttuvaa päiväkirjaa ja mut raahattiin orientaatiokurssin luennolle. Olisin varmaan saanut ne päiväkirjat aikaisemminkin valmiiksi, mutta jos harhautuu oheistoiminnan pariin, kuten selaamaan Hullujen päivien kuvastoa niin noh... sitä aikaa menee odotettua enemmän. Orientaatiokurssilla oli kuitenkin odotettua kivempaa, kun saatiin ite puhelimestamme kirjoittaa mielipiteitä, jotka sitten reaaliajassa näkyi taululla. Käsittämätöntä tämä nykyteknologia.

Kotona makasin sängyssä ja tuijotin ihan helkkarin monta jaksoa Ice road truckersseja ennenkuin jaksoin avata matikanläksyt. En käsitä miten se on musta edelleen ihan mahtava sarja :D Se kyllä nostattaa aina verenpaineita kun ne ajelee siellä järven päällä, hyi, mutta siitä huolimatta.

 Sain ensimmäistä kertaa viikkoihin (huom. viikkoihin) tehtyä matikanläksyt kokonaan ja luultavasti vielä oikein. Tämä tunne on erinomainen. Huomenna kahdeksaan kouluun, mutta ei haittaa tippaakaan, sillä huomenna alkaa viikonloppu ilman kiirettä ja busseilua. Kivaa olla hetki paikoillaan ja vaan olla. Uskon, että multa jää myös vapaa-aikaa, jolloin ehkä kerkeisin pihalle tai johonkin muuhun yleishyödylliseen paikkaan huoneeni ulkopuolelle.

Nyt hammaspesun kautta lukemaan ekan Jo Nesbon loppuun. Haluan niitä lisää, heti.

Mun jääkaappi on niin täynnä ruokaa, etten tiedä koska kerkeen syödä kaiken mitä siellä on.

1 kommentti: