Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2014-10-26

Koska elämä on epävarmaa, kannattaa syödä jälkiruoka ensin.

Tein jonkun makulehden testin "millainen on ruokapersoonani", joka nyt oli aivan päin kukkapenkkiä, selitti jotain järjestelmällisyydestä ja kurinalaisuudesta ja käski alkaa soveltamaan. Ööh... Osui ja upposi kuitenkin toi "koska elämä on epävarmaa, kannattaa syödä jälkiruoka ensin". Tätä jo 19-vuotta toteuttaneena sanon, että toimii edelleen.

Viikonlopun suuret saavutukseni: Löysin "kadoksissa" olleen muistikortin kameralaukustani, eli voidaan pitää kyseenalaisena oliko se oikeasti edes hukassa. Ja sieltä paljastui parit kuvat mun 19-vuotissynttäreiltä. Suhteellisen hehkeenä oon ollut, vaikka toi mekko nyt hieman kummajainen onkin.

Muutoin ollut melko tavallinen Tampere-viikonloppu. Tuntunut normaalia pidemmältä, mutta ei ihmekään kun tulin perjantaina jo niin aikaisin tänne. Siivosin päivällä huoneeni, sormeni suorastaan syyhysivät imuria kaapista ja pölyrättiä vessasta. Vaikka itse sanonkin, niin onhan tämä nyt varsinainen siisteyspyhättöni, edes hetken XD Perjantaina oltiin kattomassa Helin ja Julian kanssa valoviikkojen avajaisia ja oli kyllä melkoisen hieno tulitus. Sain myös korkata toppahousukauden tältä vuodelta. Eilen leikkelin Meerin hiuksia ja pelasin Otsapokkaa huonolla menestyksellä. Illalla oltiin Oskulla Iiriksen ja Tonin kanssa. Ei tehty yhtään mitään järkevää, paitsi kuunneltiin suomipoppia. Ite en edes loppuillasta sanonut mitään biisejä, kun kaikki oli niin dissattuja :D. Musiikkimakuni on vammainen.

Äsken pelattiin scrabblea ja nyt on taas sunnuntaimasennus. Reilu tunti ja taas mä oon bussissa. Onneks Oskusta saa bussiseuraa. Huomenna takaisin koulun pariin, en oo yhtään ready.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti