Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2014-09-12

Perusperjantai

Ei nyt vaihteeks tuu kuvia koska mistä perkeleestä mää niitä olisin ottanut :D //Okei edit etsin puhelimesta pari otosta teidän mieleksenne :)

Tänään on ollut aika perusperjantai. Tai no mikä nyt onkaan perusperjantai, edelliset perjantait kun olen joko ollut kipeänä matkalla Tampereelle, muuttanut Espooseen tai riehunut vesipuistossa jne. Tämä perjantai oli kuitenkin sinänsä aivan tavallinen, että aamulla heräsin, ensimmäistä kertaa pitkiin aikoihin, herätyskelloon, enkä esimerkiksi seinäporaan tai putkimieheen, joka tunkee yleisavaimilla sisälle.

Raahauduin puoliunessa matikan laskareihin vain yksinkertaisesti toteamaan, että ilman laskimia elämä on pirun hankalaa, enkä osaa mitään ulkoa tai osaa enää laskea päässä. Trigonometria oli ihan hakusessa ja totesin, et voisin luennoilla alkaa kirjotella vähän oleellisimpia asioita ylös ettei kaikkia tarvis aina ettiä jostain powerpointtien ja netin syövereistä. Täällä vissiin siis käytetäänkin myös kynää ja paperia.
 Tässä maisemia sadan metrin päässä kämpältäni. Ihankun Iidesjärven rannalla, eikö X)

Koulun jälkeen, joka siis loppui kymmeneltä, koska ei hittoakaan kiinnostanut mennä ohjelmoinnin harkkoihin (eikä olisi ollut pakkokaan, että älkää nyt heti lusmuna pitäkö), tulin takaisin kämppääni ja hoidin vähän haalaritoimikunnan asioita. En nyt mitenkään hirveästi edistynyt kun käskettiin vaan laittaa sähköpostia kaikkialle. Varasin myös pesukoneen kahdeksitoista eli siis jouduin kohtaamaan yksinasumisen kauheudet #50294 eli pestä pyykkiä.

Sain kuin sainkin sen koneen päälle niin, että pyykit oli sisässä. Ihme pikakone kun pesi mun pyykit puolessatunnissa eikä edes ollu mikään pikaohjelma :D Tästä pyykinpesusta seurasi kuitenkin se, että nyt mun kylppäri on täynnä vaatteita, jotka roikkuu enemmän ja vähemmän fiksuissa paikoissa, koska ei, ei mulla ole pyykkinarua tai mitään muutakaan kuivaussysteemiä. Kyllä ne varmaan huomisaamuun mennessä on kuivia. Ens kerralla varaan myös kuivurin ihan vaan koska helpompi elämä on kivempi.

Pyykinpesuoperaation jälkeen tappelin ensin puolituntia, että sain eclipsen ja pydevin ja pythonin toimimaan myös omalla koneellani. Sitten taistelin toiset puolituntia, että pääsin Goblinista ettimään meidän ohjelmointitehtävät. Eihän se vaatinut kun joku miljoona kirjautumista jne. Seuraavaks tappelin kun mun ohjelmaa väitettiin virheellisesti vaikka se oli kyllä ihan varmasti oikein. Joku taikasana sai sen vissiin toimimaan sitten lopulta ja 3 tunnin jälkeen sain ensimmäiset harkat, joiden DL on vasta 18pv, tehtyä jo nyt!! #kunnonopiskelija
Pari iltaa sitten testasin mun Sitsiasua. Ei oo mikään kovin hääppönen, ja tajusin just äsken ettei mulla ole täällä edes ihonvärisiä sukkiksia... :D Eli hieman rasvaa kehiin mun rutikuiviin sääriin että niissä näyttää ees jotenkin olevan sukkikset. Eli joo tosiaan Sitsit alkaa 18:30 ja tässä tarttis nyt niihin alkaa valmistautua. Onneks huomenna on lauantai. Saan maata sängyssä vaikka koko päivän. Mulla on ruokaakin vielä kaapissa seuraavallekin viikolle niin ihan sama vaikken pääsis koko viikonloppuna ylös sängystä XD

Ainiin en vissiin ookkaan kertonu näistä mun herätyskellon korvikkeista. Keskiviikkona, kun mulla kerrankin oli ruhtinaallisesti aikaa nukkua, herään kun mun oveen koputetaan. En tietenkään puoliunessa tajua yhtään mitään, esim. en osannut avata suutani ja huutaa että pieni hetki. Ja kohta tossa eteisessä sitten seisoikin putkimies XD Sanoin sille että "Huomenta" ja se selitti tarkistavansa jotain. Totesin, että siitä vaan ja jatkoin uniani. Torstaina puolestaan työmiehet alotti ihan jäätävän porauksen kämppäni yläpuolella 7:00. Okei joo työaika alkaa silloin, mutta pelästyin aivan helkkaristi sitä ääntä :D Eikä mun nukkumisesta tullu enää mitään, kun sitten kun tää porausäijä lopetti, niin tossa kentällä alko urheilukisat.

Ja nyt täällä haisee asfaltti kun työmiehet uusii tota kattoo. Tosin asfaltti tuoksuu hyvältä, joten mikäs tässä. Hyvää perjantai-illan jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti