Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2014-09-14

Huippis haussa

Sunnuntait on yleensä sitä varten, että tehdään rästihommat kouluun ja maataan sängyssä ja katotaan tv. Olishan tossa itelläkin ollu yhtä jos toista kouluhommaa, mutta menihän ne sitten klo 21:15kin ihan yhtä hyvin kun olis menny kello 16:00. Joskus kuitenkin sunnuntaiden perustarkoitus ei pidäkkään paikkaansa. Esimerkiksi silloin kun Hanna päättää tullessaan aamusuihkusta klo 16, että nyt muuten leikitään huippumalli haussa osa 3904820!! 

Arvostan kämppäni valkosia seiniä. Sellasia kun ei meiltä Tampereelta löydy. Arvostan myös mun kameraa ja meidän ala-asteen huippisleikkejä, ne on tehny musta niin professionaalin XD Okei tottapuhuakseni vähän on ikävä huippisleikkejä. Vaikka nyt nauran silmät päästäni niille meidän "poseerauksille", niin se leikki oli kyllä sellanen jota jaksoin leikkiä. Se oli aina erilainen ja kutkuttavan jännittävä, kun koskaan ei tiennyt kuka voittaa :OO

Okei no niin se niistä muisteluista. Mehän elämme nyt nykypäivää ja oon tänään täyttäny jo jokaisen sosiaalisen median näillä mun kuvilla, niin eiköhän ny vielä tää blogikin sitten :D Tässä mää ja mun miljoona persoonaa:

1 kommentti:

  1. WAU! Tosi hienoja kaikki, kyllä sää oot kuvauksellinen nainen. ;)<3

    VastaaPoista