Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-10-26

Mr. Bond

Ooh Bond<3

Oli ihan joka sentin arvonen ja kannatti ottaa extemporesti paikka sieltä jostakin. OO<3 Mulla oli ne ennakko-odotukset, mitkä on tietyltä osin toteutukin, kaikki vaan tapetaa ja sellasta tietokoneanimaatioo tai semmosta tiedätte kyllä mitä tarkoitan :D, eihän siitä päästä mihinkään, eletään kuitenkin 2000-lukua. Mutta tykkäsin ihan hirmusesti, varsinkin kun nykyteknologiaa käytettii vähä niinku Ritari Ässässä (siis niissä uusissa), ja mun mielestä Ritari Ässän 2000-luku ei mee ylitte.

Joo'o miten hairahduin puhuun Ritari Ässästä kun Bondia piti hehkuttaa? O.o

Niin siis joo. Toi oli juoneltaankin tosi erilainen, en oo nähny Casino Royalee joten ei mitään tietoo mitä siinä tapahtuu, mut kuuleman mukaan se on huono? Mutta ainakin siis mitä niihin vanhempiin vertaa. Toi oli sillee jollakin tapaa syvällisempi ku ei ollu vaan et "Bond, mene ja tapa hänet", vaan niinku no niin. Ei spoilausta. Ja se Adelen Skyfall<3 Se on lauluna jo ihan törkeen hieno, niin sittenkun se on vielä leffassa laitettu semmoseen täydelliseen kohtaan, johon se sopi niin hyvi ku voi sopia niin aaah.

Ja tota, eihän Bondien kuuluis olla mitään nyyhkyleffoja? No tää oli, tai ainakin mä vuolaasti vuodatin kyyneleitä ainakin lopussa. :'(

ps. olisin halunnu pelata tänää lautapelejä, kun niin sovittiiin :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti