Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-10-18

Haastattelijana Eerika


Eerikalta tälläsen haasteen sain, en muista pitikö tässä vielä itekki keksii kysymyksii, mutta mä nyt vastaan vaan näihin, kun tässäkin menee suunnilleen ikuisuus. Eerika muuten vihaan suunnilleen näitä jokaista kysymystä :D, ihan liian vaikeita. Oon jo miettiny vartin tuota ekaa kysymystä enkä vieläkään tiedä vastausta...

1. Oletko onnellinen? Mikä tekee sinut onnelliseksi?
- Kai sitä nyt täytyy myöntään itselleen että on onnellinen. Ei siihen onnellisuuteen loppujenlopuksi paljoa mitään tarvita, kun se on oikeasti niin pieniä asioita. Asioita jotka helposti unohtaa tässä kiireellisessä yhteiskunnassa. Onnelliseksi ei tee mikään yksittäinen asia, vaan se on niinku monien asioiden yhteenlaskua, esim. hyvä ruoka, seura, sää, pianon soittaminen, musiikin kuuntelu jne....
2. Unelmien lomakohteesi?
- No kai minä viihtyisin vieläkin kaikista eniten sellaisella turkoosilla merellä höystetyllä paratiisisaarella, jossa voisi sukellella katsomaan korallia, ihastella punaista auringonlaskua ja köllötellä päivät rannalla sekä syödä jotain eksoottisia hedelmiä. Eli toisinsanoen haluaisin omistaa saaren.
3. Unelmiesi mies?
- Tätä on kysytty kyllä ennenkin, ja vastaus on edelleen ettei sitä voi kuvailla. Se riippuu niin monesta asiasta. Mutta kai sitä ensimmäisenä silmät kiinnittyy ei-biggestlosereihin (siis kilpailun alkuvaiheessa) ja lyhyttukkaisiin, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Ja tietty, unelmien mieheni voisi olla kuolaamatta jokaista vastaantulevaa blondia tai rusketukkaista pitkähiuksista mallia, jotka käyttävät meikkaamiseen enemmän aikaa kuin syömiseen. Eli siis toisinsanoen "Hei unelmieni mies, arvostaisin kovasti jos mielestäsi kaikille naisille ei kuuluisi pitkät hiukset (tai jos et ajattelisi että vain pitkätukkaiset ovat kauniita) eikä intohimo leipomiseen ja pienet epä-malleus haittaisi"
4. Jos saisit valita maan mihin muuttaisit täytettyäsi 18, mikä se olisi (Ei Suomi, Ruotsi eikä USA) ?
- Eteläiset Sandwich-saaret :) Myös joku viidakko tai savanni voisi olla kiva, mutta taidan kuitenkin mantsan kurssin innoittamana valita kuvankauniin Uuden-Seelannin...
5. Millainen olet, kun suutut?
- Vihainen. Huudan, kiroan, riehun, raivoan ja olen levoton (tai vaihtoehtoisesti mökötän jossain nurkassa). No mutta jos näistä viimeaikojen suuttumisista katsoisi, niin kyllä se on kaukana tuosta nurkassa mököttämisestä.
6. Mikä haluat olla tulevaisuudessa? 
- Yhtä arvaamaton kuin nykyääkin. Ja työllistetty, ja yhtä osaavainen kun nykyään, siis vähintään.
7. Millainen lapsuus sinulla oli?
- No elän vieläkin lapsuuttani, ihan mukavahan tämä. Välillä vähän tylsää kenties kun ei oo ollu oikein ketää kenen kaa vetää kissatappeluita mutta muuten very good.
8. Oletko tyytyväinen itseesi? Miksi tai miksi et?
- Ainahan sitä on miljardi syytä olla tyytymätön. Enkä oo tyytyväinen itteeni koska mun pitäis pitää itestäni enemmän, ja hyväksyä itteni enemmän, mutta taas toistaalta en oo tyytyväinen itteeni kun voisin kuntoilla enemmän, panostaa ulkonäkööni jnejne. Mutta niinku jos silleen ajatellaan niin en oo mitenkään erikoisesti täällä maassa koheltanu, ja oon muutenki ollu aika kiltisti, niin silleen saan olla kyl ihan tyytyväinen itteeni.
9. Mitä mieltä olet kauneusleikkauksista?
- Siitä vaan jos tykkäää, onhan se aina jonkun elinkeino. Itse en menisi.
10. Mitä luulet kavereidesi ajattelevan sinusta?
- En mä jaksa arvuutella, luulkoon mitä hyvänsä ja mitä haluavat. Kai mä hullu olen mutta ei se ole mikään salaisuus, ja vähän hassukin. Ehkä myös vähän outo. Tämä on vapaa maa. Jos ei tykkää, ei tarvitse kommunikoida kanssani.
11. Ja nyt yleinen kliseinen kysymys: Jos voittaisit lotossa MILJOONIA, mitä tekisit? Kerro vähintään 11 asiaa, haha.
(Tekisi mieli korjata tätä, koska tiedän että Eerika tarkoitti, että mitä tekisin niillä rahoilla jotka voittaisin, mutta olenliian laiska joten teen nyt näin :D)
-Säästäisin
-Menisin kunnon lomalle, ja yleensä matkustelisin 
-Ostaisin kämpän ja auton
-Söisin ja nukkuisin
-Kävisin töissä
-Tapaisin ystäviäni
-Ostaisin kissan
-Lähtisin käymään etelänavalla
-Soittaisin nenäpäivään
-Leipoisin kakun
-Pitäisin bileet

1 kommentti:

  1. Haha, hassu sinä! Mut ihana:) näitä on nii kiva lukee. Just tarkotuksella yritin keksiä jotai mihi pitäs ees vähä miettiä vastausta..XD

    VastaaPoista