Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-05-13

When it's a sunny day outside, It washes away all the love from my heart

 Oolalaa mikä sää. Mittari näytti jotain +13, mutta koska meidän pihasta löytyi tänään täydellinen tuulensuoja johon paahtaa koko päivän, heilun topilla ja lähes sortseilla pihassa hyvin pitkään. Mulla oli ensin painonnostajatoppi, mutta se piti vaihtaa olkimettomaan rajojen pelossa, jotka ikävä kyllä sain, vähän liiankin voimakkaina.
 Aamusta (ensiksi tietty syötiin kakkua) lähdettiin viemään hautausmaalle ruusuja. Siellä oli niin ihanasti erilaisia kukkia että innostuin kuvaileen niitä. Etittiin myös ikuisuus yhtä hautaa jota ei vaan löydetty, yllätysyllätys :D Se oli kyllä oikeesti kadonnu kun tuhka tuuleen.
 Tänhän te kaikki nyt facebookista ja Instragrammista näitte. Ja joo, myös minä oon ihan koukussa Instagrammiin, miks ikinä ees kerroitte mulle siitä!??! :D Se on vaan niin ihana ohjelma. Ja jos joku täällä on sellainen joka sen omistaa enkä vielä tiedä siitä, niin minut löytää Xannski nimellä jihuu :)
 Mun pitäis varmaan retkeillä kesällä hautausmaalle vaikka skopalla (pyörällä...!) ja kulkee siellä kaikkialle ja ettiä lapselleni nimi, siis joo ihankun koskaan ees saisin lapsia, mutta aina kannattaa varautua. Ja ihan siitä syystä että siellä on oikeesti vanhoja kauniita nimiä, jotka oikeesti meinaa jotain hienoa. Vihaan meinaan niitä nykyisiä nimiä kuten "Paahtoleipä" tai "Lokki", okei noi nyt ei ehkä ihan vielä ole kellään mutta kyllä sekin päivä tulee trust me :D Jotta tälle asialle tulis jotain perää niin otan tähän esimerkiks ihan oikeesti rekistöröityjä nimiä kuten "Kleopatra" -voi sitä lapsi raukkaa, anteeks. "Kössi", "Hiawatha", "Obelix". Pitääkö mun ihan oikeesti varautua siihen että joudun tulevassa työssäni kuunteleen kuin "Meidän pullukka Obelix teki sitä ja tätä, tai Hiawatha oppi ensimmäisen sanansa" tai jotain sinnepäin :D Ja siis HUOM. En tarkoita etteikö uusia etunimiä saa keksiä, saa, monet niistä onkin ihan kauniita, mutta mielestäni tämmöset jo ennestään tunnetut tai noniin on oikeesti hieman kyseenalaisia ainakin omasta mielestäni.

Tai se että opettaja tunnilla sanoo "Aamutähti voisitko hieman Sammua herättää, jotta Sateenkaarikin kuulisi jotain Pelleriinan puheesta ja Mauritius voisitko tulla nyt näyttämään Herkuleksen kanssa missä Suomi sijaitsee?" Noniin se tästä asiasta tälläkertaa :D Ei mitään henkilökohtaista.
 Ja joo, enkku ei mene hyvin. Ei ollenkaan hyvin. Valmiiksi jo itkettää. Mutta kun ei jaksa enää panostaa näinä vikoina viikkoina niin ei jaksa yksinkertaisesti, vaikka yrityshän on kovaa :D Itseasiassa kyllä yritin mutten oppinut.

4 kommenttia:

  1. Hanna, himoitsen tota kakkua niiiin paljon. Oh my gosh, näyttää namilta! ;)

    VastaaPoista
  2. Määki himoitsen tota kakkua, mut vie enemmän sun rusketusta!! Iha oikeesti!<3 Varmaa sulla on jo tollaset rusketusrajat tähä aikaa keväästä....? Okei, no onhan se oletettavaa ku kysessä on Hanna (mut mää jo kehtasin iloita kesän ekoista pisamista...)

    VastaaPoista
  3. Joo se kakku oli hyvää :D!, jos himottelee liikaa niin olihan se ohje passionsateessa ;)
    Ja ellu joo tää on heeeemmmetin ärsyttävää :D! Tänkun piti olla "Hannan tasaisen rusketuksen kesä" Ei väkisin, ei väkisin... Ja hmm, mulla ei kyllä vielä taida olla pisamia, vai onkohan, täytyy tutkia :D

    VastaaPoista
  4. oikeesti määkin oon ihan koulussa instagramiin!! latasin sen tyylii pari päivää sitte ja koko ajan pakko päivittää....:D

    VastaaPoista