Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-05-24

As from this moment on, you and I can reach the stars, All we need is one more chance

 Tänään oli mulla siis vapaapäivä oli, tosin kyllä kävin koulussa syömässä kinkkukeittoo ja vein samalla Kiialle laskimen. Makasin lähinnä koko päivän pihassa luottotuotteeni porkkanaöljyn kanssa. Ja kyllähän sitä väriä tänäänkin tarttui ihan mukavasti. Yritin kyllä lukee historiaa mutta sitä asiaa on aivan hulluna :O Toivon pääseväni läpi edes jotenkin, ei siinä muukaan auta nimittäin.....
 Tälläsellä asulla lähin liikenteeseen, siis kauppaan, ostamaan vihdoin purkkaa. Olisin mennyt mielelläni johonkin penkille istumaan ja lukemaan historiaa, mutta huomasin sitten ajellessani että ei jee kaikki Nekalan penkit on varattu joten ei auttanu muuta ku marssia Iiriksen puistoon, sinne ei sentään kukaa ollu tunkenu. Mahdetaan näyttää aina niin pelottavilta että kukaan ei kehtaa mennä sinne XD Sieltä sit lähin kuitenkin Kaisalla käymään, se panikoi tapansa mukaan ettei osaa mitään, ite nautin vaan auringosta, varjossa. Ei meinaan jaksanu enää paahtaa. Ja hei lol. TÄÄLLÄ ON OIKEESTI HYTTYSIÄ :(
 Heilun tapani mukaan puolialastomana (siis paita ja alushousut päälläni) kotona, mutta koska naapuriin tultiin juhlistamaan syntymäpäiviä, päätin vetää päälleni ees jonkun säädyllisen näkösen asun että ei ne naapureiden sukulaiset ihan järkyttyis sukulaistensa naapureista. Siitä asusta tulikin sitten tosi omaperäinen, joten äiti sai luvan ottaa kummajaisesta kuvan. Oli kyllä ihanan rento päällä. Voikun jostain vielä löytäis sen kehtaamisen et oikeesti vois pukeutua kodin ulkopuolella sillee ku haluaa.
 Hanna ja hänen ylileveät kuvansa... Noo kuitenkin, katri oli meillä illalla ja päädyin sit jostain syystä heilumaan kameran kanssa vähän enemmänkin ja voi että miten suloisia kuvia sain katrista taltioitua. Nää meidän yhteispotretit nyt oli vähän jotain muuta omalta osaltani :D, mutta ei voi mitään.  Ja itseasiassa kuvia tuli vähän kaikista kun pappakin päätti tehdä visiitin :) Ja tosin ylläolevassa kuvassa naamakin oli vielä ihan karkeissa, suolapähkinöissä ja viilissä, mutta ei se kyllä näitä kuvia loppuenlopuksi haitannutkaan. Kesällä saa olla vähän niin ja näin, mutta hauskaa pitää olla.
Sitten tein pikavisiitin puistoon, eli kun saavuin sinne niin kaikki suunnilleen lähti :D, mutta ei se mitään, sitten vaan jäi sinne kuoleen vielä hetkeks hissankirjan ja hyttysten kanssa. Äsken kattelin euroviisuja ja voi jee miten surkeita ne on. Kuinka kestän sen häpeän lauantaina. Okei, tykkäsin kyllä kovasti Maltan laulusta, sanat on mukavaiset :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti