Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-05-27

Mä en ole ehkä kovinkaan kaunis tai viisas

 Morjestapäivää. Tänään oli mahtava sää kaikelle muulle kuin psykologian lukemiselle. Sitä on vaan niin vaikeeta ymmärtää. Miks näitä homoaineita pitää olla pakollisena. Esim. ei fysiikkaa ja kemiaakaan tarvis olla pakollisena. Jokainen lukekoot mitä haluaa. Mutta siis niin.
Päivä meni hypernopeesti taas enkä saanu mitään järkevää aikaseks, paitsi ompelin Meerin huomisiin esitysasuihin korvia ja häntiä kiinni, että se voi esittää jotain mitä lie eläintä :D Illalla oli niin kaunista et mä päätin ettii 70-300mm kaapin perältä ja lähtee vähän kuvaileen. Naapurin kirsikkapuu oli niin ihana että olisin voinu kuvata sitä koko illan, odotan jo innolla että koska oranssit kukat talon seinustalla puhkee kukkaan, viimevuonna ne kukki kevätjuhlapäivänä. Onkohan tänäkin vuonna niin? Hope so. Meillä muuten hypitään ilosta kun neljässä omenapuussamme on yhteensä 3kukkaa :D Saamme siis tänävuonna mahtavat kolme omenaa, äiti pitää tämän kunniaksi jo melkein bileet, niin innoissaan se on tosta asiasta.
Onneks omenan kukkia voi kuitenkin ihailla vaikka Iidesrannassa. Ihan oikeesti. On toukokuun 27. päivä ja mä joudun jo nyt evakkoon yläkerrasta... Kuka idiootti keksi, että näistä puutaloista pitää oikeesti tehä tälläsiä lämpöhalvaussaunoja kesäsin. Hiustenpesu ei auta mitään kun aamulla hiukset on vaan pelkkää rasvakasaa. Että jee. Mä taidan lähtee evakkoon tuolta yläkerrasta ja raahata patjan vaikka pihalle jossei muu auta. En jaksais vielä liimautua lakanoihin, se on heinäkuun hommaa, ei toukokuun. Hyvät koeviikonloput kaikille. Huomisen paahdan ruotsia ja sitten ylihuomenna meikäläisellä alkaa LOMA (tai siis vapaus) joumääään.

1 kommentti:

  1. oisit voinu ommella munki korvat ja hännät mun esitysasuihinXD

    VastaaPoista