Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-05-23

My best intentions keep making a mess of things

 OHMYfreedom. No okei, ei ihan freedom, mutta koulussa istuminen on tältä vuodelta pulkassa. Nyt alkoi meinaan koeviikko. Itselläni koeviikko kestää kolme päivää ja voin kyllä kertoo että inhottavimmat kokeet jäljellä, meinaan historia, psyka ja ruotsi. Huhhuijaa. Positiivista on tosin että niin vähän ja onneksi noihin voi lukee pihalla auringossa. Nyt on kyllä Hannan rusketuskiintiö siinä pisteessä että alkaa toi suojakerroin 25 kulumaan.
Tänään oli yks niistä ärsyttävimmistä päivistä tällä viikolla, kun oli enkun ja maantiedon koe. Enkunkoe oli iha n jees ja sen teki tosi nopeesti. Samaa en sanois mantsasta ja tällähetkellä vihani Hiisaria kohtaan on suuri, se koe oli hiukkasen huonosti suunniteltu. En jaksa miettiä sitä enää, jaksan enää vaan iloita siitä mikä on jäljellä. Ja onneksi sitä kaikkea ei ole jäljellä enää paljoa. Huominen menee hissassa, prkl miten aijon oppia 190 sivua tekstiä.
 Jee tänää tuli cosmo ja oonkin sitä nyt vähä jo lukenu, kohta jatkan jahka saan tän postauksen tehtyä. On koko ajan niin kesäolo, mut eilen tuli kyllä puistossa fiilisteltyä sekin, että semmosen tasan kuukausi niin aurinko alkaa taas kaikota täältä pohjoiselta pallonpuoliskolta. Eikä se lämpö oo vielä ees oikeen alkanu. Kun asiaa ajattelee näin niin kyllä sen tajuaa miten hornan tuutissa tää Suomi oikeesti onkaan :D, mut ei sille voi mitään, pitää nauttia siitä mitä on:)
 Mun etuhampaat harrastaa muuten liikkumista edelleenkin ja sen takia on toi syöminen vähä vaikeeks, onneks piltti pelastaa<3 Meidän autosta katos tänään ikkuna, joka on kyllä aika huvittavaa, koska ovi söi sen, hehe :D Nonii juttujen taso on taas jotain muuta kun hyvää.

AINII JUMANKAUTA MITÄ HELKKARIA MEIKÄLÄINEN SAI MATIKAN VEKTOREISTA 9!???!?! Ja siis kun oikeesti ymmärtäkää, että ne mun tunnit oli oikeesti niinku cut the ropea tai sanajahtia, en tehny ku puolet kotitehtävistä, enkä kuunnellu oikeen ollenkaan opetusta joten kai voin kysyä että mitä helkkaria?????? :D En valmistautunu kokeeseen mitenkään, en laskenu tehtävän tehtävää enkä koska panostanu kotona läksyihin. Että joo. Mikäs tässä :D

1 kommentti:

  1. joooo kiva jos sait 9!! mulla on toi koe ens viikolla ja vähän pelottaa....:D

    VastaaPoista