Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2015-08-31

Menkat omg

Unohdin muuten tyystin tolla videolla sanoo, että siis mehän ei toki käytetty sanaa menkat joskus ala- ja yläasteella, vaan se oli aina Ne, tai KK (kookoo). Ajattelin aina et menkat on ihan helkkarin tyhmä sana. Sitten tapahtui jotain ja se olikin ihan ok sana.

Jäi kyllä taas puolet sanomatta :D Kuunnelkaa tota videoo. Joka toinen minuutti vihaan menkkoja ja joka toinen minuutti tykkään niistä. Yritä nyt Hanna päättää. Siis jotta nyt tiivistäisin noi mun mielialanvaihtelut (en kärsinyt menkoista videota kuvattaessa), niin sanotaanko, että oon oppinu tykkäämään niistä niinku sillä tasolla kun niistä voi mitenkään tykätä. Oon oppinu sietään niitä, Yleisellä tasolla, siis jos saisin päättää olisinko mies vai nainen, olisin mies, koska menkat on perseestä. Mutta koska en voi vaikuttaa siihen (en halua olla transu), niin sillä tasolla ne on ihan ok.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti