Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2015-08-05

Aukeaa tämäkin vuosi joka kuljetaan

Olin tänään kampaajalla. Tukka ei kyllä ihme ja kyllä muuttunut oikein mitenkään muuten, kuin pituudesta. Ensimmäistä kertaa varmaan ikinä pidin "vanhan" mallin. Piti oikein havainnollistaa tätä muutosta mustavalkokuvin, kun en ollut varma, huomaisiko sitä muuten :D Nyt on rauhaton ja kuriton hiuspehko jälleen kerran vähän asiallisempi ja ehkä hieman helppolaittoisempi esimerkiksi töihin. En sanonut ohjeiksi oikein muuta kuin että takaletti helvettiin ja vähän on sivuhiuksia jätettävä.

Kampaajan jälkeen päätin, että pakko nyt hitto vie hommata niitä rintsikoita vaikka väkisin. Kapphal on osoittautunut ennenkin varsin hyväksi shoppailupaikaksi, enkä kyllä tälläkään kertaan joutunut pettymään. Sovitin varmaan kaksiakymmeniä eri malleja ja kokoja, ja onneksi sieltä sitten vihdoin löytyi ne parhaat. Aivan hasardia käyttää nyt jotain 80B kokoa, jota kutakuinkin kaikki mun vanhat rintsikat on ja sitten mennä kauppaan ja ostaa 75D, juu. Oon ihan inlööv noihin turkooseihin lintukuvioituihin, ai vitsi ne on cool. En yleensä osta mitään muita kun aletuotteita, mutta toi väri iski kovaa ja korkealta, että päätin sijoittaa 23 euroa rintsikoihin. Omg.

Meillä oli tänään pihakirkko ja varmaan ensimmäistä kertaa ikinä musta tuntu, että papin saarnassa oli jotain järkeä ja samaistuttavaa. En oo mikään järin yltiökirkkoihminen, mutta satunnaisesti tälläset tilaisuudet on ihan hauskoja. Varsinkin, jos pappi on tuttu metsästä :D Sama pappi siis käväisi myös partioleirillä. Tais muistaa mut.

1 kommentti:

  1. Hyvä tukka!! :)
    Ku ajoin aamul teiän ohi, pitiki kysyä, et mikä tää pihakirkko juttu on, oon meinaa ihan nevahööd tommosista:O

    VastaaPoista