Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-11-17

Tuuli lisää pakkasen purevuutta...

...Vaikka ei ollut edes pakkasta. Pihalla oli todella todella kylmää ja kaunista. Auringon laskettua horisontin taakse tilalle ilmestyi kirkas täysikuu, joka sekin lumosi kirkkaudellaan. Pidän kylmistä öistä ehkä päiviäkin enemmän. Rakastan kuuta ja pimeyttä ainakin taas hetken. Ja vaikka meinasin moneen otteeseen kaatua tänään, kerrospukeutumisesta huolimatta kadutti etten ottanut lasketteluhanskoja ja koomasin kylmyydestä, olen iloinen, että voin jo haistaa pakkasen purevuuden.

Alan olla taas totaalikyllästymisen paikkeilla mitä tulee jatko-opintoihin. Päässäni asustaa taas epätoivo enkä tiedä mistään mitään. Ainoa mitä haluaisin tehdä, on aloittaa lukio alusta, koska vihdoinkin voisin olla kypsä valitsemaan aineita jotka minua oikeasti kiinnostavat. Tai joista oikeasti on hyötyä, koska maantieto+kemia yhdistelmä on tuhoon tuomittu siitä päivästä alkaen, kun totesin pitäväni vain niistä. Pitäisi kirjoittaa kokonaan eri postaus tästä aiheesta, koska mulla olis niin paljon sanottavaa.

Kiitos ton L:n oon alkanut taas seikkailemaan yliopistojen sivuilla, vaikka ne vaatimukset on melkoisia, siis suomeksi mun keväästä tulee melko järkyttävä ton asioiden opettelun kannalta vaikka en edes hakis yliopistoon,  enhän mä välttämättä haluakaan yliopistoon, amk kuulostaa paremmalta. RAAH. Mutta silti se yliopisto.

Okei lopetan taas hetkeksi. Pulassa olen kaikesta huolimatta. On ihan kamalaa olla 18-vuotias kun en tiedä mistään mitään. Haluan vaan olla koulussa ikuisesti enkä miettiä tulevaisuutta, työelämää jota ei nykynuorilla ilmeisesti edes ole eli turha opiskella, right?, valintoja. En halua lähteä 12 vuoden jälkeen Norssista pois, mä haluan olla siellä elämäni loppuun asti koska koulussa on aina joku pitämässä huolta ja vaikka siellä onkin välillä rankkaa se ei ihan varmana oo mitään siihen verrattuna mitä elämä tulee jatkossa olemaan. Lukioon asti koulussa ei oikeesti oo huolta huomisesta. Sä pääset kaikesta läpi vaikka väkisin. Mut enää se ei oo niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti