Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-11-24

Let's dance

Eilinen oli hieno päivä, ja se ollaan hereillä 18 tuntia taisi venyä ainakin kahteenkymmeneen, kun kotiuduin baarista vasta viideltä, hups :D Oli kyllä harvinaisen hyvin onnistuneet juhlat, vaikka oikeasti harvemminhan tällaisiin juhliin nyt tulee otettua osaa joko vieraana tai järjestäjänä. Ruoka oli mahtavaa, naapurin taikuri hauska (naurattaa vieläkin, kun mietin sen juttuja), seurassakaan ei ollut valittamista ja tanssiminen oli kivaa. Olin iloinen lapsi, kun sain taikurilta sellaisen ilmapallokukan, se oli hieno. Hieno juttu oli myöskin se, että useimmat sukulaiset eivät heti tosiaan osanneet yhdistää nimeä naamaan, sain siinä hetkosen aina seisoskella ennenkuin joku ryntäsi luokseni tyylillä "HERRANENAIKA SÄÄ OOT HANNA EN MINÄ TAJUNNUT" :D.. Kateltiin myös Maisaa ja Teletappeja, piirrettiin, videoitiin tyhmiä videoita ja esitettiin Meerin kanssa hienoja tanssiesityksiä hehe. Piti siinä vähän tanssiaskeliakin muistella kun niin monesti tultiin tanssiin pyytämään, ei ihan ollu ne humpat siinä päällimmäisenä mielessä mutta ei se mitään :D

Jos kuvista ei välity mitään tunnelmaa, niin oma on vikanne ette osaa katsoa :)

Vaihdoin bileitä kymmeneltä, kun suuntasin Äidin 60-vuotisjuhlista Elinan 18-vuotisjuhliin. Ilta jatkui sitten Tivolissa niin, että olin kotona vasta viideltä aamulla. Oli harvinaisen omituinen ilta, kun yhtäkkiä oltiin saatu seuralaisiksi poikia Itä-Suomesta :D Hauskaa vaihtelua ja oli kyllä mukavin lauantai pitkiin pitkiin aikoihin. Tänään olo on ollut eilisen juhlimisen veroinen ja yhteiskuntaopin lukeminen on kiinnostanut ei ollenkaan, kuten arvata saattoi. Koeviikko lupaa siis hyviä arvosanoja minulle, heh :D

En voi myöskään kuvailla sitä tuskaa, joka jaloissani tänä aamuna herätessäni oli. Enemmän tai vähemmän fiksuna ihmisenä olin baarissa 10cm korkokengillä, ja siihen kun plussaa edellisen päivän kävelyt, tuli korkokenkiä pidettyä jalassa noin yhtäjaksoisesti 12 tuntia. Ei enää korkokenkiä. Nyt yritän nauttia tunnin tästä yhteiskuntaopista, jonka jälkeen on vain pakko mennä nukkumaan, univelkaa kun kertyi ihan kiitettävästi.

1 kommentti:

  1. Voih, ihania kuvia. Noi ruoat näyttää niin hyvälle! Väkisinkin tulee vesi kielelle. Ja sä olet niin kauniina. Edelleen. Ja vieläkin! ;)

    VastaaPoista