Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-11-03

Jos jäätyy mun varpaat ja huurre laskeutuu, anna lämpösi sulaa jääveistos vaan oon

Minulla on ollut erittäin mukava viikonloppu, toivottavasti myös teillä. Mukavan tästä teki se, että tein pitkästä aikaa jotain erilaista. Lähdettiin eilen Emman ja Oskarin kanssa huristelemaan kohti Ellun mökkiä tarkoituksena viettää vähän halloweeniä. Ajettiin ensin ohi, koska pimeä tuli aivan kamalan äkkiä ja lopulta kolmen auton voimin tukittiin tie, kun Elina ystävällisesti oli kertonut osoitteen virheellisesti :D Noh, loppu hyvin kaikki hyvin ja kyllähän tuosta muutamat naurut saatiin.

Ilta meni mukavasti saunoessa, syödessä, juodessa ja pelatessa. Saatoin olla hieman hullu koska menin uimaan, mutta se oli hyvin hauskaa. Varsinkin kun saunassa oli päälle 100 astetta, väkisinkin siinä alkoi kaivata jotain viileää. Ja oli ihana tulla takaisin saunomaan, kun tunsi kuinka lämpö valtasi tunnottoman kehon. Taivaalla oli aivan uskomattoman hieno tähtitaivas. Tiedän, olen selittänyt tästä jo varmaan kolme kertaa tämän syksyn aikana mutta kun äh. Tuolla niiden kirkkaus vielä oikein korostui, kun ei ollut typeriä kaupungin valoja pilaamassa pimeyttä.

Saunomisen jälkeen naurettiin, juotiin boolia, syötiin ja mässättiin ja pelattiin sellaista hauskaa ryhmäpeliä. En nyt tietenkään muista sen nimeä :D Meidän joukkue koki karun häviön, vaikka kuinka yritin piirtää kolehtia tai vuorikiipeilijää, Oskari hyräillä Ajetaan me tandemilla tai Elina esittää ensitreffejä. Onneksi olemme kypsiä aikuisia ja osaamme suhtautua asioihin huumorilla heh. Enemmistö ajasta tuli tuossakin varmaan naurettua.

Yöllä valvottiin tietysti laittoman pitkään, naurettiin kippurassa ja ehkä hihitettiin, vitsailtiin, muisteltiin vanhoja aikoja, syötiin pitsaa ja porkkanapiirakkaa eikä toteltu Jennyn pyyntöä olla hiljaa jne. Minua syytettiin myös valehtelijaksi kun kukaan ei uskonut, että Oskari oikeasti kaato kaljat mun makuupussiin, hmphm... Hienointa tuolla oli ehkä se sellainen läheisyys, tai en tiedä ei se ole oikea termi ei siellä nyt koko aikaa halailtu (tai no niin..). Mutta tiedättekös, kun joudut elämää pilkkopimeässä muutaman kynttilän ja öljylampun avustuksella ja otsalampun ei siinä tee kenenkään mieli lähteä hiihtelemään pimeään metsään jne, vaan kaikki oikeasti halusivat istua pöydän ääressä ja jutella yhdessä.

Aamulla pelättiin "kettua" joka osoittautui auton työkalupakkia pienemmäksi koiraksi, heh. Fiilis oli hieno lähteä ajamaan auto kirjaimellisesti täynnä kohti kotia mutta kotiin kuitenkin päästiin :D.Olen iloinen, että sain olla osana näitä kekkereitä.

Ja tämä loppuilta onkin sitten mennyt missäs muussakaan kuin Suvi Teräsniskan upouuden levyn kuuntelussa. Ihania kappaleita, eikai tässä auta muu kuin ostaa se levy itselleen... Ja sopiipa postauksen otsikko eiliseen menoonkin.

1 kommentti: