Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-09-28

Turn the lights on

AAAAH.
Koeviikko ohi! Tein sen!! (tai ainakin yritin, kattellaan sitten sitä enkun ja matikan numeroa...:D)

Tänään oli kyllä kieltämättä aika kammottavat paikat ussankokeessa kun yhtäkkiä tuntu että ihan jokainen tieto päästä on kadonnu johonkin, kun mikään niistä neljästä esseestä ei kysyny suoraan mitään tunnilla käytyä asiaa. Lisäks mielessä pyöri enemmänkin perjantai ja se, että oikeesti viimeinen koe kyseessä. Oh my god. Mä mietin siinä aluksi n. puoli tuntia, että mitähän hittoa tähän nyt pistäisi, mutta kyllä sain sinne sitten kaks esseetä, toinen vähän vähemmän hyvin kuin ensimmäinen, rustattua ja kyllä sillä nyt on pakko läpi mennä. Kattelin vaan kun siinä vieressä iiris rustaa käsitteistä niinku joku kaks sivua psykassa, öö, miten se on edes mahdollista? :D

Oon tosi surullinen oikeestaan, kun en tuu varmasti enää kertakaan kokemaan sitä tunnetta ett' "Kaiken oli pakko mennä oikeen, itken jossen saa kymppiä". Nyt näyttää koeviikot meinaan kallistuvan puolelle jossa "voi hitsi en oo oikeesti enää yhtään varma että pääsinkö läpi O.o"

Mutta siis oikeastaan tulin ilmottamaan että mun sosiaalinen elämä saattaa olla palautumassa, ensviikonloppuna bileeet ja muutenkin. Iiris himotteli mua aivan liikaa koko viikon, joten tässä mä nyt oottelen simssin pelipäivityksen päivittymistä.... miks tää aina tulee just silloin kun himo on suurim pelaamiseen :'(
 Voitte siis arvata minkä parissa tämä ilta(yö) menee.... Viikonlopun oon virallisesti pyhittäny makaamiselle ja teeveelle ja toivonkin että nyt mun armas teevee nauhottais taas yhden ihanan jakson lentoturmatutkintaa<3 Huomenna on tosin aivan pakko siivota vaatehuone, jotta löydän ensjaksoon jotain päälle pantavaa.

Jotenkin kaikesta huolimatta on nyt olo, että syksy on vihdoin avattu ja varsinkin koulunkäynti. Kyllä tää tästä, vaikkakin ehkä aika noh niin. Kattellaaan. Onneks tässä jaksossa tapahtuu kaikkee kivaaa!

Ja jooo, ne kuvat... :D Kyllä niitäkin vielä näkyy. Mutta ehkä on parempi että kuulette musta ees jotain, vaikkakin sitten ilman kuvia :)

1 kommentti:

  1. JES HANNA OIKEE ASENNE! SOSIAALINEN ELÄMÄ KYLLÄ OIKEIN! ja lähet kyl mökille, se on saletti.

    VastaaPoista