Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-09-02

Pilepäivä

Eilen oli röllinkolobileet. Ja kaikki hyvät kuvat on Helin kamerassa Kiian fisulla otettuja :D Itsehän otin huimat 3 kuvaa koko bileistä, enkä usko niiden olevan julkaisukelpoisia, siitä syystä että en ottanut niitä salamalla ja olihan nyt herranen aika jo syyskuun pimenevä ilta.
Oli oikein hauskaa, tansittiin taas jalat kipeiksi tai no, jossei kipeäksi, niin ainakin niin paljon tanssittiin, että säännöllinen virkistystauko oli paikallaan pihalla. Ja kyllä mä hikeekin pyyhiin ihan urakalla, sen verran kuuma mulla oli :D
Kotiin lähin Marrun kanssa 20 vaille 11 bussilla, ja vaikka satoi, niin me kuitenkin päädyttiin käveleen Kalevasta kotiin. Siinä Sampolan alamäessä sitten tajuttiin, että kappas y23 meneekin tästä kun se mukavasti siitä meidän ohi huristeli, hups :D. Mutta noh, me oltiin jo valmiiks läpimärkiä ja ei ollu kuitenkaan erikoisen kylmä niin eihän semmonen lenkki ollu pahasta :) En usko Marrun tätä blogia lukevan :D, mutta kuitenkin oli tosi mukava tunti joka meiltä kesti Vehmaisista Nekalaan, kiitos siis Marru seurasta piristit iltaa entisestään :)!

Kotona sitten äiti ja isä oli yöllä kolmelta aikonu lähettää mulle viestin, että koska tuun kotiin, mutta hehheh minäpä vetelin kolmatta tuntia sikeitä jo omassa mukavassa sängyssäni. Onneks ne kuitenkin älys tulla sitä ihmettelemään ettei alkanu soitella äänettömällä olevaan puhelimeeni :D


Joo ja kuvattomat jatkuu kun ne näytti teitä enemmän kiinnostavan kun kuvatut joten :D Olkaapa hyvät. Sittenkun pääse tästä hiuskriisistä ja kaljuks leikkaamisen kriisistä eroon (ja hankin mahdollisesti pitkätukkaisen peruukin tai vähintään pidennykset) saatan lähtee jonkun kanssa kuvausmatkalle, tai sitten en. Ei kiinnosta. RumanaamaHanna. Varsinkin kun totesimme tänään Kaisan kanssa niin vakuuttavaa faktaa että antakaa mun kaikki kestää...................... hyppään ojaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti