Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-01-11

What's ahead is a different colour

Otsikko sopivasti lempilaulustani ja sopii hyvin myös päivän postaukseen. 

Tosiaan päätin vihdoin värjätä noita mun hiuksiani. Mulla on enää reilu neljä viikkoo aikaa pitää näitä tämmösiä "ruskeasta poikkeavia" hiuksia, että olikin ehkä ihan korkea aika tehdä tämä kokeilu, jota oon miettiny jotain kolme kuukautta. Vanhoihin sitten värjään taas ihan normiruskeiksi, kun ei siihen mekkoon jotenkin raidat sovi :o ja tietty että vähän kirkastuisi tämä harmaajuurikasvuinen hiuskuontalo. 

Tein tosiaan raitoja. Tällä kertaa, kun vihdoinkin sain hommattua semmosen oikeen sivellinpensselisysteemin, otin riskin ja hain alhaalta foliota. Mä en oo ennen tehny raitoja foliolla, kun ei oo ollu pensseliä eikä oikeastaan uskallustakaan. Nyt mulle oli kuitenkin tullu itseluottamusta jostakin ja kokeilin. Hiphei se oli tosi kivaa :D Aijon ehdottomasti jossain tulevaisuudessa jatkaa tätä, vihaan sitä huppua ja noilla folioilla tuli olo et olisin ihan oikeella kampaajalla. 

Näitä raitoja on nyt tässä edessä, taakse en niitä ees halua kun kuitenkin siellä on niin lyhyttä tukkaa, et kuitenkin menis jotenkin pilalle. Nää ei näy ilman kihartamista paljookaan, tai ne vaaleimmat ei näy ja väriä löytyy nyt tosi vaaleesta lähes keltaseen koska vaikutusaika nyt oli mikä oli, mutta se tuo ehkä ihan kivaa sävyä, mukavaa piristystä. Ehkä mä selviän tällä uudella piristyksellä nyt koeviikon yli! :) 

Mukavaa perjantai-illan jatkoa, itse taidan painua nukkumaan. Tänä viikonloppuna on niiiiin paljon hommaa että ei hyvä tosikaan :( Mutta tästäkin selvitään, niinkuin aina ennenkin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti