Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-01-01

We all have a vision now and then

Niin nythän on vuosi 2013

Eilisen piti olla aivan tavallinen uusi vuosi, mutta sitten lopulta se ei aivan ollutkaan. Ensinnäkin, toi sää oli ihan perseestä ja on edelleen.

Lähettiin Helille kuuden maissa Tonin ja Marrun kyydillä Iiriksen kanssa. Siellä sitten istuskeltiin ja pelattiin Aliasta. Voitettiin Iiriksen kanssa se selvästi (me ollaan voittamattomat XD hehheh), voi että se on kyllä hauska peli. Mullakin on se, vois joskus vaikka pelata. Se oli tosin paljon hauskempaa niin isolla porukalla, kun ensin oli 5 joukkuetta. Tosin Kiia ja Wilma lopetti melko nopeesti kun noh, niiden selitykset ei ihan menny putkeen :D Tällä meidän kolmen hengen perheen kokoonpanolla ei hirveesti mitään Aliaksia siis pelailla.

Noh kuitenkin. Keskiyö tulikin melko nopeesti ja kohta oltiinkin jo pihalla heilumassa tähtisadetikkujen kanssa. Juho repäs jostain pari rakettia, joten niitäkin sitten ihailtiin. Tuttuun tapaan klo 12, tai siis 00:00 raketit paukkui suunnalla jos toisella. Se on se oikea aika niitä ampua mun mielestä :D, vaikka ei niiden ampuminen aikaisemmin mua haittaakaan... Toivoteltiin kaikille hyvää uuttavuotta ja mentiin melko pian takas sisälle tanssimaan.

Meidän suunnitelma oli lähteä bussilla kotiin, mutta aikataulut oli jotenkin supervaikeet tulkita kun oli noita sunnuntai ja perjantai -aikatauluja maanantaina ja tiistaina, niin sekavaa :D Kaikki kuitenkin vannoi että se perjantaina yövuoro 1:35 menee, joten lähdettiin Iiriksen ja Kiian kanssa silloin sitten pysäkille. Arvatkaa vaan tuliko sitä bussia. Lol, ei. Pihalla oli kauhee räntäsade, mun takki oli likomärkä, joten totesin siinä sitten Kiialle ja Iirikselle, että lol täältä mitään bussia tuu niinkun aikasemmin jo sanoin ja lähettiin takas Helille. Suunnitelma oli aluks, että Osku ja Juho oli menny Tonin ja Marrun kyydillä, mutta kävikin sitten niin, että Iiris ja Kiia meni Tonin ja Marrun kyytiin, ja jäin Juhon ja Oskun kanssa Helille yöks :D

TKL oli homo, koska se bussi oli kuulemma menny siitä ohitte kahelta O_O Ja kolmelta siitä meni toinen bussi, joka ei ees kuulu mihkään aikataluun, eli mitä hittoa XD Noh, ei kai sillä niin väliä ollu missä nukuin ja hauskaa oli. Vaikkakin hampaissa ollut likakerros oli jotain jäätävää... Kiva uusvuos:)

joo ja PS. mun "luonnonkiharat" ja Taru Sormusten Herrasta liittyy jotenkin toisiinsa, jos joku tietää, että miten, niin vastauksia otetaan vastaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti