Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-01-22

Ihan vaan mainosmielessä

Ei meidän perhe ole mikään roiskeläppä tai mäkkäriperhe (ei todellakaan), eikä me siis todellakaan syödä valmisruokaa kun tositositosi harvoin. Sekin riippuu tosin, mikä on kenenkäkin mielestä valmisruokaa. Ikea lihapullat ei ole valmisruokaa esimerkiksi :D Joskus kuitenkin on pakko sortua valmisruokiinkin, koska niiin helppoo.

Ihan vaan mainosmielessä.

Isä on varsinainen mainosmielessä. Aina kokeillaan jotain uutta ja jossei tiedetä etukäteen miltä se maistuu, tai on epäilyksiä, että joku vois olla pahaa, niin se on sitten mainosmielessä vaan. Milloin meillä on jotain uutta leipää tai jotain makkaraa tai vaikka pakastevihanneksia. Ne on aina mainosmielessä. Ostettiin tuossa joku aikaa sitten mainosmielessä Lidlistä tälläsiä thai-cubeja. Tosiaan ihan uutta taas meidän perheelle, kun ei harrasteta tälläsiä valmisruokia. Söin ton sitten tänään, ja mun mielestä ton koostumus oli tosi kiva. Ehkä hieman liikaa kookosta, ja varsinkin niitä mitälie kookossokeripaloja. Ne on liian makeita. Mut se riisi oli aasialaiseen tapaan ihanaa kun sitä pysty syömään puikoilla :)

Että itse kyllä pidin, pakkasessa on vielä kaks muuta makua, täytyypi testata niitäkin joskus.

Ja että mua muuten ketutti tänää ku Hapan (nimi on osuva) alko valittaan kaikille korkeekorkokenkäisille tanssitunnilla suunnillee, että meillä on liian korkeet korot eikä osata tanssia. No fuck you. Tässä vasta opetellaan huomaaks?! Millä perusteella se vaan arvostelee mikä on oikeen ja mikä väärin. Ja mitä kakkaa se sille kuuluu, ehkä siihen korkoon on syynsäkin ja oon mielummin pidempi kun lyhyempi? Mut jooh :D  Mä lähen nyt käymään pihalla ja viettämään vähän tuota kännykätöntä elämää matikankirjan kanssa. 

1 kommentti: