Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2016-02-02

Toinen toista

Olisin voinut uskoa työkavereita ja vanhempia, kun he sanoivat, että tänään sataa jotain lumiräntäpaskaa. Ajattelin ettei sieltä mitään tule, enkä laittanut herätykseen lumityövaraa. Herään sitten kymmentä vaille seitsemän ja vessaan kävellessäni totean vaan äidille ja isälle, että "Ei perkele siellä on oikeesti satanu lunta..." Märkää ja painavaa lunta. Onneksi motarilla köröteltiin seittemääkymppiä kun niin jäätävät lumivallit, ettei siellä ohi voinut mennä. Työaamu alkoi siis lumitöillä. Ensin rappusia ja sitten mittareita.

Sain ärsyttävän korvamadon, Ilpo Kaikkosen Kryptoniitin. Se tuli radiosta töissä ja sitten menin idioottina googlaamaan sen sanat tauolla ja joo. "Sinä oot, sinä oot minun kryptoniitti ja sä riisut mut aseista, riisut mun suuni sanoista. Sinä oot, sinä oot minun kryptoniitti ja mä heikko edessäs sun, tässä mä oon ja antaudun..." 

Oli vähän väsynyt meno töissä, kun hihitin itsekseni kassalla tajutessani, että tänään on 2.2.2016. Muutenkin jotenkin ajatus ei kulkenut yhtään. Kävelin vähän väliä keittiöön ja tajusin, ettei mulla ole mitään käsitystä, miksi kävelin tänne. Vedin munkkiraget pomolle ja se tilanne onneksi päättyi voitokseni. Olin eilen laskenut arvat päin helvettiä, ero oli jotain -90 :D En tiedä miten on edes mahdollista, tai siis vissiin kaikki on näillä aivoilla mahdollista. Lueskelin veikkauksen tiedotelappusta ikuisuuden, ja totesin, että uusi Lomatonni-peli on perseestä, kun siinä ei itse voi valita kaupunkia ja numeroa.

Ja niille jotka ei tiedä, se on sellanen Veikkauksen uusi peli, joka tulee Loton, Eurojackpotin ja Viking loton yhteyteen. 100 numeroa ja 60 kaupunkia. Kone arpoo kummatkin, ja jos kaupunki täsmää illan arvonnassa, voitat 5€. Jos kaupunki ja numero täsmää, voitat 1000€ ja lähdet luultavasti lomalle. Hinta 50 senttiä riviltä. Tarviikohan mun alkaa siirtämään kuukauden kenorahat tähän lomatonniin? XD

Ja taas meni työjutuiks.

Partio alkaa 45 minuutin kuluttua ja oon kyllä aivan vaiheessa. Työvaatteet päällä ja housut teillä tietämättömillä. En tiedä, pitäisikö mulla olla jotain mukana? Kenties, tai kenties ei... Kaisa hoitaa.

Ainiin tässä vähän kuvamateriaalia  -en edes muista miltä päivältä-.  Lauantailta? Olin menossa saunaan, joten laittauduin. Ja sitten lopulta vain ärsytti, etten ollut menossa mihinkään bileisiin.

1 kommentti: