Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2016-01-19

Kun mitään ei tapahdu

Tänään työpäivä tuntui ikuisuudelta. En muista koska viimeeksi olisin mennyt kahdeksaan töihin. Se on aina se 5:30 tai sitten iltavuoro. Koristelin veikkauksen kirjekuoren (älkää välittäkö jos ette tiedä mikä se on, koska se ei ole jutun kannalta oleellista) kaiken maailman kukkasilla ja köynnöksillä, tilasin arpoja, tein lumitöitä, siivosin, vein tiskiä ymsyms. Siitä huolimatta aika vaan mateli matelemistaan. 

Tulin kotiin ja otin neljän tunnin päikkärit. Että näin. Tällaisia nämä meikäläisen päivät nykyään ovat, ja sitten joku ihmettelee, miksi en bloggaa. Niimpä...

Huomenna on suhteellisen kiireinen päivä. Ruokaa tarvii laittaa ja pullaa leipoa. Ei mitään tietoa mitä aion tehdä partiossa lasten kanssa. Oon melko varma, että jätesäkkien kanssa pulkkamäkeen :D Mulla on taas nyt muutaman päivän vapaat, jotka kyllä viilettää ohi ihan kiitettävää vauhtia. Mutta tää uus työvuorolista on ihan kiva, joten eipä ne työpäivätkään varsinaisesti mitään haittaa.

Mua väsyttää taas, vaikka heräsin viis tuntia sitten. Hahahah. Hyvää yötä.

1 kommentti:

  1. Ihanan tajvisia kuvia. Varmaankin olisi viisasta keksiä partiotytöille sisällä puuhaa, ulkona taitaa olla pikkuposkille liikaa pakkasasteita, pulkkamäkeen.Varmaan ehdit jokupäivä täällä poikkeamaan. Pirteää partioiltaa toivottaa Mami

    VastaaPoista