Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-11-01

Vaatteet pois!

 Tämä postaus pyhitettäköön vaatekaapilleni. Mietin yksi päivä, että voisi olla hauskaa pistää itselleen joku "haaste" pystyyn. Mua on jo pitkään ärsyttänyt joka ikinen irtotavara mun huoneessa, heittäisin kaiken mieluusti jätesäkkiin ja kaatopaikalle, mutta koska se ei aivan ole mahdollista, ihminen, tai siis minä, tarvitsee suurta osaa niistä irtotavaroista, nekun eivät ole mitään vanhoja sanomalehtipinoja vaan ihan "oikeita" tavaroita. Okei, voidaan tässä alkaa väitellä onko hajuvesipullot jnejne oikeita tavaroita.

Sama pätee vaatteisiin, niitä kun on vain yksinkertaisesti liikaa. Minulla ei toimi, että heittäisin tuosta noin puolet pois koska en tykkää niistä. Tykkään vaatteista jotka omistan, saan harvoin heitettyä mitään pois kirpparityylisesti. Kaikki käytetään loppuun jos niistä oikeasti tykkää :D

Siivoaminen on ärsyttävää varsinkin jos puhutaan vaatteista samassa lauseessa. En varmasti ole ainoa joka kammoaa sanoja "vaatekaapin siivous". Yleensä on ollut helppoa heittää kaikki vaan vaatehuoneeseen - poissa silmistä, poissa mielestä. Ja on se kyllä sen näköinen ollutkin :D Tiesin, etten voinut enää paeta vaatehuoneen siivousta, joten päätin sitten hannamaiseen tapaani luonteeltani mustavalkoisena hankkiutua eroon mahdollisimman monesta vaatteesta. Vähemmälläkin on pärjättävä.
 Tarkoitukseni ei todellakaan ole heittää kaikkea mahdollista pois. Eikä tämä ole edes mitenkään pilkunviilausta, en laskenut montako vaatetta jätin ja montako otin pois. Se ei ole oleellista. Haluan vain kokeilla jotain uutta. En myöskään luopunut alusvaatteista, urheiluvaatteista enkä villatakeista. Lisäksi jätin makkarin vaatekaapin koskematta, siellä on kaikki lökärit ja muut oloasut mutta olkoot, niin harvoin minä niitäkään käytän paria poikkeusta lukuunottamatta :D
 Sen sijaan sanoin heipat lähes kaikille yöpaidoilleni, housuja jätin vain neljät (verratkaa housupostaukseen), ylläolevan kuvan pinotut paidat eivät saaneet jäädä kaappiin. Tavallisista paidoista kuten pitkähihaisista, lyhythihaisista jne karsin suunnilleen puolet pois. Jätin jäljelle mahdollisimman erilaisia vaihtoehtoja, värikkäitä.

Piti käydä Ikeassa hankkimassa lisäsäilytystilaa, mihin minä muutenkaan olisin nämä kaikki saanut :D Nyt on sängyn alla kaksi leveää ja matalaa laatikkoa, sekä vintissä tuo hieman korkeampi. Tarkoituksenani ei ole pimittää näitä vaatteita lopun elämääni, vaan ajattelin sitten joulun jälkeen, mahdollisesti tammikuussa vaihtaa esimerkiksi paitoja. Tarkoitus tässä on tiivistettynä, että jos otan jotain uutta, jonkun vanhan on mentävä laatikkoon.
Ja ah kuinka siistiä vaatekaapissa nyt onkaan. Hyvä on, kuva on valheellinen. Jätetyt vaatteet ovat kuvassa vielä tuollaisessa korissa, jossa ennen olivat pelkästään housuni, hyvä hanna, jotain edistystä siis tapahtui. Pienentyneen vaaterekin avulla sain tuon ikkunan paremmin esille, nyt tuonne pääsee vähän luonnonvaloakin ettei ole aina niin pimeä koppero.

Nyt vähän aikaa näin eläneenä voin sanoa, että ainakin vaatteet mun huoneen lattialta on alkanut kävellä itsekseen kaappiin, kun ei ole enää niin paljon varaa mistä valita :D. On myös todella outoa, kun ennen tuli kamala kasa vaatteita aina pyykistä, viime kerralla niitä oli vain kaksi :D Kuinka outoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti