Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-11-27

Otoksia puhelimesta part.2

Taas viusu ikka auja <- Mitä ihmetttä :D En muista kirjoittaneeni noin, siinä pitäisi joka tapauksessa lukea "Taas voisi olla aika näille kännykkäkuville", tällä kertaa mennään sitten uusimmasta myöhäsempään kun sattumalta latasin nää siinä järjestyksessä.

1. Minä tänä keskiviikkona löhövaatteissa riehumassa kotona. Nykyään pitää aina fiilistellä kuvissa tolleen pää vinossa, kun se saa hiukset näyttämään pidemmiltä, heheh. Kohta vois olla asiallinen aika pukeutua ja lähteä suorittamaan autokoulun pimeäajoa, vihdoin.
2. Innoistuin tosiaan tosta 1000 palan palapelistä. Noi reunat meni vielä ihan kivasti, mutta en tiedä miten tuun selviämään tosta keskustasta. Noita paloja on vaan aivan liikaa :D Oon saanu sieltä täältä jotain osioita koottua mutta ei kyllä vielä kunnian kukko laula tolle palapelille.
3. Mä ja Metsämansikka (lapsena keksii aina niin hianoja nimiä pehmoille :D) eilen yöllä dataamassa, venyi ilta vähän pitkään, mutta kyllä se vapaapäivinä saakin. Elämästä on nautittava silloin kun se on hauskaa :D
4. Riehuin saunassa ja lopputulos näytti tältä. Oikeasti siis revin vain pienen ruven vahingossa irti kun raavin kuollutta ihoa, mutta se päätti sitten alkaa vuotamaan valtoimenaan, hups.
5. Baari-illat ovat vaarallisia. En todellakaaan tiedä mitä ihmettä tein lauantaina, tai siis tiedän, mutta en tiedä kuinka kenkäni kokivat tuollaisen kohtalon :D Olisittepa nähneet noiden pohjat, mutte ne onneksi hinkkarin puhtaaksi vesihanan alla. Yritin kyllä noita päällisiäkin hinkata, kyllä ne vähän puhdistui, mutta ei tarpeeksi.
6. Joku epätoivon kuva matematiikan kertausosiosta koeviikon lähestyessä, itseasiassa toi oli kyllä ihan selkeä juttu, oli siellä niitä paljon omituisempiakin :D
7. Sunnuntaiaamun autonhakureissulla oli ensinnäkin hullun kylmä viima ja hieman hutera olo :D Selvisin kuitenkin ja raitis ilma teki kyllä hyvää. Silmät oli kyllä vielä ihan tummat edellisillan meikeistä.
8. Edellisenä päivänä, kun olo oli vielä hehkeä ja asiallinen :D
9. Tikan ihailua lintulaudalla. Tuo tikka on kyllä oikeastaan aika raukka, kun se ei mahdu tuonne sisälle, vaan sen pitää nokallansa kurkotella mahdollisia reunalla olevia jyviä. Ja kyllä, tälläsiä nää meidän päivät täällä meillä on, tutkitaan lintujen sielunelämää.
10. Korjasin Ellun farkkuja, tai siis lyhensin. Kauhea urakka oli ensin vaihtaa tohon saumuriin langat :D Oli taas ihan päässy unohtumaan, että mistä kautta ja mihin ja mikä väri ja mikä osio ensin. Kyllä mä sit siitä lopulta selvisin, huh.
11. Bodausta äidin juhlia varten, tai siis sitä yritetään sopia mekkoon -treenausta. Tais kyllä vaan käsilihakset kasvaa eikä maha pienentyä, mutta ei se mitään.
12. Fiilikseni sinä aamuna kun näin lunta herättyäni oli sanoinkuvaamattoman hämmästynyt. En ensinnäkään odottanut sitä yhtään, joten se pääsi yllättämään ihan toden teolla.
13. Laitoin takaisin mun ikkunaan tollasen tuikkukynttiläsysteemin. Oon polttanut siinä varmaan kerran aikaisemmin kynttilää, sitäkin salaa. Nyt kuitenkin ryhdistäydyin ja oon alkanu polttamaan siinä iltaisin tuikkua, se näyttää niin kivalle. En oo vielä katsonut miltä se ulkoapäin näyttää, mutta uskoisin että ihan kivalle.
14. Oskari palautti yks päivä kasan mun muistitikkuja. Olin ihan varma, että oon kaikki hukannut tai heittänyt roskiin, joten ihan yllättäen palautetut 2 16gb:n ja yks 4gb:n tikku oli melko hauska yllätys :D Oskari olikin vain kaiken aikaa pimittänyt niitä omassa laatikossaan :D
15. Taas yksi kuva siitä, kun oon menossa uhmaamaan luontoa ja sen kylmää viimaa. Tän päivän jälkeen aloin käyttämään aktiivisesti toppatakkia, sen verran traumatisoitunut kokemus tosta takista jäi :D
16. Joku päivä jaksoin meikata itteni ja pukeutua tohon kivaan kukkamekkotunikaan. Hymykin näytti hyvältä ilman kitalakea. Isän mukaan mulla oli tietysti mikäs muukaan kuin sotamaalaus..
17. Aloin piirtämään ihan randomista jotain mekkoa, josta lopulta syntyikin tällanen naikkonen. Tiedän, kuinka epänormaalin pitkä jalka tolla hemmolla on ja kuinka se on muutenkin vähä vinksahtanut.
18. Juhon mökin takkatulen ääressä lämmittelemässä. Kyseenalaistin poikien kyhäämään nuotiosysteemin niin pahasti, et tuhosin sen ja tein uuden, vaikka sainkin pojilta vihaisia katseita tekemästäni tuhotyöstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti