Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-04-14

Netti är bök

En nyt tahallani ole kirjoittamatta tänne blogiin, sattui vain käymään niin typerästi, että meidän modeemi ei tunnista nettiä, joten netti on ollut koko viikonlopun pois. Ärsyttävää. En tiedä missä vika on, toivottavasti se nyt tulee takaisin tässä lähiaikoina, en pidä tästä blogittomuudesta, haluan kirjoittaa. Kerrankin on asiaa. Ja siis tosiaan nyt kirjoitan tätä iPhonen netin kautta koneella (toimii muuten ihan törkeen nopeesti verrattuna normaaliin :D), uusi kokemus tämmönenkin mutta ihan kokeilun arvoinen. 

Tänään oltiin Danielin 7v synttäreillä, tai siis synttärikahveilla. Pelattiin melko pitkään xboxia, mutta hei ei haittaa, hyvä masiina. Isä väitti koko ajan, että ajan ojaan kun pelasin jotain rallia (voitin sen kierroksen oikeesti), joten halusin maksaa potut pottuina ja käskin Danielin antaa isän pelata ja siitäkös vasta naurut sain, makasin tyyliin lattialla hekottamassa, niin hauskaa katsottavaa se oli :D

Äsken taas Markus ja Katri oli meillä juomassa aikaiset synttärikahvit, kun Markus joutuu yllätysyllätys huomenna Puolaan eikä pääse kahville huomenna. Mukavan lahjankin sain (kyllä, en malttanut odottaa avaamista), 4 superhienoo kuohuviinilasia ja tietysti kuohuviiniä. Kuvailen niitä sitten myöhemmin tänne blogiin, mutta kyllä sitä nyt jo sai vähän paljastaaa ;).

Ei tässä sitten muuta erikoista. Kiirepäivä ollu tänään kyllä, huhhuijaa. Kahviakin oon kitannu ihan tarpeeksi yhdelle päivälle. Yritän saada huomiseks aikaseks jonkun supersyvällisen (or not) postauksen näistä kuluneista 18 ikävuodesta, kun vihdoin itsekin tuohon laillisen aikuisuuden piiriin huomenna klo: 19:15 pääsen. Vatsassa on perhosia, en edes tiedä syytä kyllä, mutta hhihih joo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti