Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-11-03

Food is my love, food is everything

Päivä 4 - Tätä olen syönyt tänään

Hommahan meni niin, että mun piti ottaa kivasti kuvat kaikesta mitä söin tänään, mutta jotenkin noh. Olisin halunnut ne instan kokoisina, mutta se olisi vaatinut liikaa koska en halunnut niitä instaan joten joo. Ei nyt ole sitten kuvia. Oujeah. Tai no niin. Olisihan niitä mutta tuskin jaksaa laittaa nyt tähän kun ei ne liity ruokaan ;o Huomenna mennään varmaankin kuvaan kaisan kanssa, jos ja kun saan aikaiseksi. Tänään oli kiva päivä, mutta huomenna lisää sitten :) Ja ainiin, äiti on kuulemma YO merkonomi :D

Mutta aiheeseen.
Onneksi tämä sattui juuri tälläpäivälle, sillä oli pyhäinpäivä. Kaikkialle tuoksui tänään niin hyvältä. Kun kävelin mamilta kotiin voi että ne tuoksut jotka taloista vaan tuli. Ok ehkä se oli pelkkä lauantaidiner mutta sattu oleen tää pyhäinpäiväki tässä ja aijai<3 Se on jotenkin niin ihana tunne kun pihalla haistaa ruoan. Siis ymmärrätte kuitenkin väärin :D, se on niin kiva et joillakin ihmisillä (ainakin luultavasti) tehtiin tänään vähän parempi ruoka. Jossei muilla niin meillä :D, mut niinku et sillä ruoalla osotetaan niinku sitä päivän pyhyyttä tai silleen. Se on kivaa.

Aamulla herättyäni menin alas ja söin suolakurkkua, namnam.

Sitten siitä muistaakseni tallustin takaisin yläkertaan ja söin pari pätkistä, ihan siitä syystä että<3

Mamilla söin yhden fazerin sinisen.

Kun tulin kotiin meillä oli superihanaa burgundinpataa, perunoita ja ruusukaalia<3<3 Olin taivaissa. Tän jälkeen otinkin pitkät torkut koska viikko oli ollu rasittava.

Tota noin, sitten äsken join mehua. En oo varmaan syöny muuta? ? ? Öö. Häh. Ei mulle nyt kyllä tuu mieleen enää mitään :D Mitä ihmettä miks en muista ?!?!

Taidankin mennä takas syömään suolakurkkua :):)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti