Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-03-29

Orchid garden in Botanic garden -part6.

 I'm here again! Tosiaan kuvat on ollu valmiina jo ties kuinka pitkään, mutta kun tästä toisesta koneesta tuuppaa netti aina katoilla, en ole niitä tai siis en ole saanut tilaisuutta näitä tänne blogiin latailla. Ompa kummallista tehdä nyt tätä postausta, koska tuntuu että tästäkin päivästä on jo ikuisuus. En enää niinkun sisäistä että oon oikeesti ollu tuolla, koska siis toi ilmasto. Oonko mä muka ollu kuukausi sitten tommosessa? :o Tosiaan tässä postauksessa seikkailen Botanic Gardenissa, jota voitte siis verrata vähän kuin Arboretumiin, jossa on viidakkopolkuja ja bambuja :D
 Seikkailtiin tonne metrolla, kun se näytti niin helpolta tavalta. No kävi sitten kuitenkin ilmi, että se metro kiersikin ihan himo kaukaa ja todellisuudessa tää oli meidän hotellista 10min kävelymatkan päässä, okei n.10min matkan päässä. Oikeestaan se ei ollu ees mun vika et seikkailtiin eka jostain huitsista, koska se metrokartta hämäs. Kartassa näytti, että se linja olis menny sinne sillain tosi suoraan ja niin, mutta tarkemman tutkimisen jälkeen (jonka suoritin vasta loman viimeisenä päivänä) totesin, että se reitti mistä olin luullut metron menevän, olikin jo kartassa näkyvä vielä rakennusvaiheessa oleva uusi metrolinja, hups :D Noo, ei siinä mitään, metro oli niin cool paikka muutenkin, että siellä oli ihan mukavaa olla.
 Toi oli toosikaunis paikka, tai siellä oli paljon erilaisia ns. osia. Osa oli semmosta puutarhaa, osa sademetsää, siellä oli orkidea puutarha ja vielä joku, hitto mikäs sen nimi nyt olikaan :D + joutsenlampi jne, jos asuisin Singaporessa, luultavasti istuisin tuolla päiviä ja lukisin kirjoja. Paikka oli myös lenkkeilijöiden suosiossa ja no, kyllähän on ihan mukavaa juosta asfalttiteillä puiden varjossa. Muuten se onkin aika tuskaa tuolla.
 Löydettiin sieltä sit jotenkin "vahigossa" aamupalabaari, tai siis kahvila, josta sai aamupalaa ja ostettiin sitten ihan tukevat aamupalat. Siinä oli kahvia, mehua, leipää, munakasta, makkaraa, salaattia ja kaikkee, eli ihan mukavainen. Tosin itteeni ärsytti koko päivän, että olin valinnu topin ja hameen, jossa sitten olo oli inhottavan läski if you know what I mean. Luulin, että oltais vaan kävelty jossain puistossa ilman ruokaa (kun se meillä oli tapana, siis olla syömättä pitkiä aikoja :D) mutta ei sitten. Tosin, en mä nyt enää jaksa asiasta murehtia, koska tuskimpa kukaan kiinnitti mun aamupalatäyteiseen mahaan yhtään huomiota :D:D Alla olevassa kuvassa seikkailtiin siis sademetsäpolulla, toi nyt ei ihan sitä märintä metsää kyllä ollu, mutta tosi kaunista silti :)
Orkideapuistoon makso vähäsen, mutta oli siellä kyllä tosi kaunistakin, et ei se nyt sinänsä kyllä haitannu :D Siis muuten se puisto oli ilmanen :) Siellä orkideapuistossa oli jännä vuoristoilmakasvihuone, jossa oli siis "kylmä". Sääkin oli niin aurinkoinen kun oltiin tuolla, että mitäpä sitä mistään valittamaan.
Toi AngryBirds oli joku banaanipuu, jonka banaanit yltti ihan maahan asti ja tohon ei saanu koskee, tai sisi tiputtaa banaaneja. Toi Angry Birds kyllä nauratti, mutta ehkäpä se tehoo ihmisiin enemmän nykypäivänä. Tai ainakin niihin jotka sitä saa pelata (I'm not one of them :D edelleenkään. Tästä puhuttiin just koulusta. Vaikka se olis iPhone, se helpottais elämää n. 1000 ja 10 kertaa periaatteellisesti joten niin... kuolaamaan jään :D) Huomaatteko yhdennäköisyyden naamassani ja siinä possussa?
Tää olikin sit siltä Joutsenlammelta, jossa oli muutama joutsen ja semmonen himohieno joutsenpatsas. Tuolla lammessa oli myös kaloja ja kilppareita. Ne kilpparit oli himo söpöjä kun ne kalat aina härnäs niitä ja voi:D Olis tehny mieli ottaa joku niistä kilppareista syliin (o.O)
Yyyh. Toi oli kieltämättä ihan törkeän hyvää, edelleen :D En muuten tajua miks ne myyjät aina kysy, että tuleeko kermaa. KUKA IDIOOTTI OTTAIS TON ILMAN KERMAA KUN SE ON PARASTA TOSSA??? :D:D:::D
Illalla päästiin kokeen ensimmäistä ja oikeastaan viimeistä ukkosmyrskyä. Ne salamat oli kyllä kieltämättä hienoja ja niitä tuli ihan himo pitkään. Tai jotenkin Suomessa ne kuurot menee tosi nopeesti ohi, tuolla tota kesti jotenkin paljon pidempään. Jyrinäkin kuulu ihan mukavasti kun noi talot vielä heijasti sitä. Yritin ottaa niistä salamista kuvia, mutta kuten aina, ei siitä mitään tullut :D Lopulta meni hermo ja menin uimaan, koska totesin että täällä on korkeempia taloja kun uima-allas ja se ilmankosteus oli jotain himohiostavaa, oli ihan pakko päästä uimaan :D Illalla sade lakkas ja lähettiin shoppaileen (kjehkjeh, kiitos ukkonen), kuvassa on yksi uusi lempparipaitaniii!<3 Olikin varmaan loman kallein vaate, mutta toi takaosa on tosi kaunis ja erilainen, ja siis kalliilla tarkotan nyt jotain 11€ :D:D
Toi taustalla näkyvä vaatekaappi/pukeutumishuone oli himo kiva kun sinne tuli aina valo kun oven avas (toisin sanoen oli kivaa pamauttaa ovi kiinni kun äiti oli siellä, kjehkjeh :D::D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti