Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2015-09-07

Ei, et saa, et jättää näin mua saa, nyt pyydän, kun kosketan otsaasi kalpenevaa

Voihan maanantai!

Lähdin iltapäivällä ideaparkkiin, mikä ei ollut taas millään tasolla fiksu idea. Okei, mä sain ostettua uudet työfarkut, koska nämä nykyiset pirulaiset päättivät reikiintyä haaroista. Samaan syssyyn ostin myös uudet juoksuhousut, tai no ylipäätään urheiluhousut, jossa sai kaupanpäällisinä juoksupaidan. 

Ton kuvassa olevan takin funktio on yksinkertaisesti se, etten ostanut sitä keväällä kun se oli alessa. Ja se on täydellinen. Oikeesti, kaikin puolin. Se on Icepeakin, se on limenvihreä, se on pitkä, se on sopiva ja siinä on iso huppu ja se pitää vettä. Nyt löysin sen Luhta outletista seittemälläkympillä, mutta jätin sen verta itkien sinne kauppaan. Täytyy varmaan huomenna mennä kotiuttamaan se sieltä vaikka väkisin. Se 70 euroa tuntuu vaan niin typerän kalliilta, että olen sen sen takia kauppaan jo kahdesti jättänyt :( Vaikka tänään sain vähän niinkuin toisen tilaisuuden. Mun on varmaan pakko mennä huomenna hakeen toi kotiin, tai en ehkä kestä.

Kokeilin myös yhtä ihan täydellistä mekkoa, jossa oli niin ikään kaikki aivan täydellistä. Miksei nyt voi olla tulossa juhlia, miksi pitää säästää, miksi pitää myydä kivoja vaatteita liian kalliilla. 

Tein illalla tortilloja kaiken tämän ärsytyksen laannuttamiseksi ja toimivat kyllä oikein passelisti siinä tarkoituksessaan. Huomenna on taas aika partion ja kaiken yleishyödyllisen. Mun olis korkea aika oppia keksimään jo jotain leikkejä niille lapsille. Koitin miettiä, ja ainoo joka mulle tuli mieleen, on Peili, ja siinäkin tarvii tietää toistensa nimet...

Käytiin tänään Kaisan kanssa mainostamassa meidän partioo Nekalassa, Koikkarissa ja Steinerillä. Oli melko kuumottavaa mennä häiritsemään niitä opettajia kesken tuntien, mutta selvittiin. En tiedä tuottaako tämä toimintamme mitään tulosta, mutta aina voi toivoa! Enkä mä siis varsinaisesti halua mitään satapäistä laumaa sinne, mutta muutama uus ois ihan kiva juttu.

Pitäis löytää jotain uutta juoksumusiikkia. Soitan niitä samoja biisejä kerrasta toiseen, on vaikeaa irrottautua niistä, kun on kerrankin löytänyt biisit joissa on hyvä tahti. Mä en todellakaan halua tästä blogista edelleenkään sitä liikunta- ja kuntoblogia, mutta mun täytyy ehkä alkaa laittaa jotenkin sivusilmällä ylös näitä tuloksia. Sanotaan, että aloitin pohjalta, koska se on totuus. Eilen juoksin vähän päälle 17 minuuttia, mikä on kyllä oma henkilökohtainen superennätykseni, sillä en ikinä esimerkiksi juossut kuupperiakaan kokonaan. Snapissa sanoin jaksavani 2 minuuttia. Että ilmoittelen sitten seuraavan kerran, kun 45 minuuttia menee leikiten ja oon taipunut spagaatiin. Saatoin luvata meidän partiolaisille, että venyn siihen jouluun mennessä, hups.

2 kommenttia:

  1. Tosi nätti takki, ostitko sen. Juoksimisessa kilpailet itsesi kanssa. ei muiden kanssa tarvitse kilpailla. Hiljaa tehden hyvä tulee. Öitä Mami

    VastaaPoista
  2. Kai kävit ostaa ton takin??? On meinaa komee sun päällä!!!! :)

    VastaaPoista