Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2015-08-08

Who am I to disagree?

No mitäs jos vaikka ensi kerralla hankkisin postaukseen asiaankuuluvia kuvia, eikä näitä random asiattomia, jotka ei liity sitten taas yhtään tähän kirjoitettuun osaan.

Oltiin eilen illalla Helin kanssa kuvailemassa arboretumissa, käteen jäi kasa tyylikkäitä kuvia ja pysäköintisakko. Eipä sentään mun ensimmäinen sakko ollut mistään ylinopeudesta tai puhelimeen puhumisesta ajonaikana, että pisteet minulle :D Hauskaa oli kyllä, varsinkin lopusta meni jo niin hepuloimiseksi, että huhhuijjakkaa.

Kuvailun jälkeen laittauduin baarikelpoiseksi ja lähdettiin Kaisan kanssa keskustaan. Fat Ladyyn mentiin, koska siellä oli sex on the beach. Leit kaulassa kaljaa, ja Jaakko kaataa syliini vodkadrinkin. Näytin muuten sitten loppuillan housuun pissanneelta, kiitokset kuuluu Jaakolle :D Yllätyin fättiksen musiikista, kun siellä toisella puolella alkoi soida Pointer Sistersin I'm so excited ja Eurythmicsin Sweet Dreams, just sellasta Hannamusiikkia. Oon aina pitäny fätleidiä niin sellasena jumputusmusiikkipaikkana. Pyöräilin kotiin joskus puoli kolmen aikaan ja aamulla väsytti kyllä ihan kiitettävästi, vaikka vasta yhdeltätoista heräsin.

Tänään oli kirkolla Viinikan 100-vuotis "juhlat", johon oli tarkoitukseni mennä vaan vähän katteleen. Miten sitten kävikään? Paistettiin siinä poikien kanssa reilut 300 lettua, hupsis. Olin tietysti pistänyt jalkaani sortsit, koska minun ei pitänyt jäädä töihin. Oli, miten sen nyt sanoisi, hieman huono valinta. Onnistuin nimittäin polttamaan molemmat reiteni varjossa auringolta, kirjaimellisesti tulen ja kuuman rasvan avulla :D Ne näyttää jo nyt melko normaaleilta, lukuunottamatta räiskyvän rasvan aiheuttamia palovammoja hahah. Onneksi pojat sai osakseen tätä samaa tuskaa, tasaisin väliajoin jonkun suusta kuului jotain perkeleen suuntaista lettua kääntäessä. Ja onhan meillä aina bebanthen. Oli kyllä hauskaa, juttujen taso taas pohjalukemissa, savua silmissä ja suussa. Mut on jo lähes 95% puhuttu takaisin partioon, vähän pelottaa.

1 kommentti: