Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2015-08-17

Siltsun bileissä 16.8

 O m g. En tiedä mistä aloittaa :D Fiilikset oli eilen katossa aamusta saakka, kun herättiin Ellun kanssa Iiriksen läksiäisbileiden jälkeen meiltä ja laitoin Siltsut täysille hahah. Kahdelta iltapäivällä lähettiin bussikuljetuksella kohti Helsinkiä. Sanotaanko, että bussin alaikäraja oli ehkä n. 45 + sitten Hanna 20v. Viideltä ovien avautuessa jonotettiin kakkukahveille, oli muuten ihan törkeen hyvää kakkua en kestä. Siitä patikointiin sitten meidän paikoille D-katsomoon tyyliin kolmanneksi ylimmälle riville. Näkymät oli kuitenkin tosi hyvät, joten ei valittamista!
 Venailtiin joku tunti Siltsua paikoillaan. Kyllä se kerran kävi siellä laulamassa, mutta kun screenit ei ollu päällä, eihän sitä kukaan sieltä yläkatsomosta erottanut. Äänestä sen sitten tunnistin samalla kun äiti vieressä itki, että kiikarit oli jäänyt kotiin. Facepalm.

Heti alusta alkaen tuli himo hyvä fiilis, kun lavalle roudattiin jäätävä täytekakku (josta tietenkin Siltsun olisi kuulunut ilmestyä jotenkin räjähdysmäisesti), mutta mies päättikin tulla bajamajasta stadionin takaosasta sanoen että piru vie kun myöhästyi ekaa kertaa ikinä aloituksesta :D Pari kunniakierrosta stadionin ympäri ja ah. En kestä.
 Oli kyllä melkosia show-numeroita pitkin konserttia. Ja Siltsu oli niin hauska <3 Nyt kun kuuntelee näitä biisejää Spotifysta, ne ei kuulosta oikein miltään. Tai kuulostaa, mutta oli kyllä livenä niin paljon parempia. Kyllä on Sillanpäällä hyvä ääni ei herranjumala. Tekis mieli sanoo, että laulo Bohemian Rhapsodystakin sellasen version, että peittos Queenin 6-0 :D
 Mun sydän suli kyllä lopullisesti sellaseks köntiks niihin stadionin rappusiin, kun Torikka alkaa laulaa hitto uutta biisiään, Elokuun kuudestoista. Ei jummi se oli hyvä. En ehkä kykene oottaan, että se tulee johonkin julkiseen levitykseen. Enkä myöskään kestä miten jumalattoman kuuma toi Torikka on. Saatoin ehkä raiskata whatsappia näiden esityksen aikana muutamalla sydänsilmähymiöllä. Sitten ne laulo Siltsun kaa You raise me upin ja sit mun sulanut sydän varmaan valu sinne kentälle asti.
 Väliajan jälkeen ajattelin, että nyt tulee varmaan kaikkia legendaarisia Siltsubiisejä, mut sit tulikin jotain tanssiesityksiä ja ruotsinkielisiä biisejä. Hienoja esityksiä nekin kyllä, mutta alko mun wtf -mittarit nousta, että missä on kaikki BumBumBumit yms. Kattelin kelloo sillee 20 yli kymmenen ja enää kymmenen minuuttia keikkaa jäljellä. No sit itse Bjurström tuli opettaan yleisölle tanssiliikkeitä kyseisen biisin tahtiin ja bileet jatku. Kun keikka oli jo "loppunut", niin sitten alkokin latinomedleyt ja Siltsu esitti uuden biisinsä, Päälliköiden yö, sekin niin tarttuva! (Tanssin sen tahtiin tästä lähtien aina kun valmistaudun johonkin bileisiin :D) Törkeet ilotulitukset ja olin sillee tää oli tässä ja lähettiin alaspäin. Mutta just joo, eiköhän sieltä hetken päästä tuu Valkeaa unelmaa ja lopuks mikäpä muukaan kun Satulinna. Ilta oli kruunattu. AAAAh. Vuoden parhaiten tuhlatut 50 euroa 50-vuotisbileisiin.
Fiilikseni heti keikan jälkeen. Onneks lähettiin! Olisin kyl lähteny yksin jos en ois äitiä ja Kirstiä saanu mukaan, mut niiden kanssa oli kyl paljon hauskempaa :D Oltiin kotona joskus puol 3 yöllä, heräsin kaheltatoista ja oon siitä alkaen popittanu mitäs muutakaan ku no youknow.

Oon fiiliksissä vielä varmaan koko seuraavan viikon. Oh god <3 Parasta. Hannan konserttiputki avattu. Onneks ei menny kun 20 vuotta, ennenku päätin ostaa liput jonkun artistin keikalle :D...

1 kommentti:

  1. Siis mitä, oliks tää eka keikkas? Wow!
    Kuulostaa kyl huikeelta showlta, ai että ku itekki ois päässy paikalle!

    VastaaPoista