Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2014-07-27

Something

Joo niin. En osaa enää blogata, kaikki taidot ovat kadonneet. Asioita tulee päivän mittaan mieleen vaikka kuinka, mutta sitten kun olisi oikeasti aikaa purkaa niitä tänne, ei muista mitään. Taaskaan. Tarvitsisin sellaisen autokameran, joka kuvaa jokaisen työmatkani kun silloin pölöttelen ties mitä fiksua. 

Käytän kaiken mahdollisen vapaa-aikani kaikkeen muuhun kuin tähän. Ei jotenkin tee mieli toistaa asioita, jotka itse muistaa vallan hyvin. 

Oltiin esimerkiksi meidän naapureiden mökillä uimassa. Ah, oli kyllä ihanaa päästä uimaan pitkästä pitkästä aikaa. Ollaan myös kuoltu sisälämpötiloihin, nukuin viimeyön kamarin matolla. Töissäkin on ollut kiirettä. Ja olen edelleen vetänyt yliannostuksen jäätelöä. Olen lähdössä myös lomalle, mutta sitä ennen on vielä hieman töitä tehtäväksi.

Ostin eilen puhelimen. En tiedä miksi. Köyhdyin. Sonyn Xperia Z1:sen. Olin ollut jo pidemmän päälle sitä mieltä, että seuraavaksi ostan samsungin. Vaikka sen s4:sen. Eilen surffaillessani Gigantin sivuilla näin, että tätä puhelinta myytiin hyvään hintaan, enkä sitten sen jälkeen juuri ajatellut mitään, vaan marssin kauppaan ja sanoin myyjälle, että otan tämän.

 Ja tämähän on ihan törkeän kokoinen. En osaa ollenkaan kirjoittaa tällä yhtään mitään, kun olin niin tottunut tuohon iphoneen :D Ja älkääkä välittäkö tuosta rumasta kalvosta, olen hankkimassa uusia kalvoja ja kuoria, mutta kaikki aikanaan. Siihen asti ajattelin pitää tuota rumilusta vielä tuossa, edes jonkinlaisena suojana.

Olen kyllä ihan käsi kaikkien asetusten jne kanssa, mutta eiköhän ne tästä pikkuhiljaa jokupäivä ala selviytyä. Oli jo ongelmia saada puhelin äänettömälle tänään :D

Mutta nyt lähden töihin! Seuraavassa elämässä nähkäämme taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti