Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2014-07-29

Kärpänen ei kuole vaikka huidon sitä

~ tossa motarilla meidän päässä on ne kaistaviivat kulunu tosi himmeiks lukuunottamatta yhtä, joka näyttää vastamaalatulta. Aina kun tuun töistä, yritän mahdollisuuksien mukaan ajaa sen vastamaalatun yli niin, ettei kumpikaan rengas kuluttais sitä lisää.

~ olin eilen aivan surkea tiskari. Tiskinurkka oli yhtäkkiä kaaospesäke ja meni sitten 50 minuuttia yliajalle kun ei vaan kerennyt. Ei se nyt siis haitannu, koska oli odotettavissa, mutta kuitenkin.

~ tänään puolestaan oli aivan ennenkuulumattoman rauhallinen päivä Nesteellä. Tiskiä ei ollut nimeksikään. Ja tämä aiheutti hillittömiä hepulikohtauksia keittiön puolella. Siivet ei myöskään vaihteeksi olleet kokin puolella. Kahvitkin tulvi yli.

~ olen totaalisen innostunut tosta uuden puhelimeni mahdollisuudesta sanella tekstiviestit, sillä se oikeasti toimii. Selkokielellä puhuttuna 95% sanat menee oikein, vaikka puhun suomeksi, ja vähän nopeammallakin tahdilla valtaosa on oikein. Hyvä google, se on ihan mahtava sovellus!!

~ sain vihdoin tehtyä pannacottaa. Meillä oli sitä töissä kerran jälkkärinä, ja se oli niin suussasulavaa, että piti marssia tukkuun ja ostaa omat ainekset. Ja nyt mä saan pannacottaa aamupalaksi. JEE! Niin hyvää. Kaikkien kannattaa syödä vanilijakermamaitomössöä :)))

~ kaikesta huolimatta mulla on huomisen jälkeen pari vapaapäivää! Ah. Kyllä se tuntuu kivalta kahdeksan työpäivän jälkeen. Kauhea kun aika menee nopeesti. Vapaiden jälkeen enää 5 työpäivää ja sitten on kesätyöt mun osaltani ohi. Mitä ihmettä, mitä tälle kesälle tapahtui. Juuri oli juhannus!? Sitten ehkä blogiinkin tulee jonkunlainen ruoto takaisin, tosin no se katoaa varmaan heti kun pääsen Espooseen XD

~ Odotin sadetta koko päivän, mutta se päätti kiertää meidän pihan tyylikkäästi. Kun näin, että töissä alkoi sataa, juoksin pihalle hakemaan tiskejä, että kastuisin :D Sade ♥ Kylläpäs olinkin odottanut sitä. Ah, ihanaaa.

Ja nyt nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti