Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-07-02

Olemme kuin veneitä jotka liikkuvat vastavirtaan

 Kuvat on kyllä juhannuspäivältä (ajoissa olen taas...) mutta asia käsittelee vielä hieman eilistä. Päätettiin nimittäin lähteä katsomaan hetken mielijohteesta joku elokuva. Mä ehdotin siinä sitten sitä The great Gatsby:ä, koska Leonardo DiCaprio...♥, koska se sopi ajallisesti parhaiten kaikille. Tapasin Kiian Juhon ja Oskarin Plevnan terassilla, josta me jatkettiin Speakeasyyn kun kiia halusi ristikkoperunat. Veera liittyi siellä seuraamme ja sitten viimeminuuteille mentiin sisälle elokuvateatteriin, mutta hyvin ehdittiin :D

Itsehän en vaivautunut lukemaan edes leffan kuvausta Finnkinon sivuilta, koska minulle riitti leffan nimi ja pari näyttelijää. Mutta se leffa ylitti kyllä mun odotukset. Ja voi että, 1920-luku, tyyliin kaikilla naisilla lyhyet hiukset. Voisimpa palata ajassa taaksepäin ja elää siellä.

Se leffan juoni oli semmonen vähän hämärähkö mulle. Tuli mieleen Suljettu Saari, joka siis tarkoittaa että toi pitää katsoa enemmän kuin kerran, jotta sen voi ymmärtää kokonaan. Nyt siinä tajusi jälkikäteen vähän sieltä täältä asioita ja sen takia seuraava asia jäi taas vähän pimemtoon. Tykkäsin kuitenkin kauheesti elokuvan musiikeista ja noh, ei ollut huono tämä Hannan ja Kiian valitaan elokuvaa näyttelijän perusteella, koska voihan DiCaprio, se oli niin raukka Hän, ihana ♥. Ja kaikki ne puvutkin, haluan sellaisia pukuja mitä niillä naisilla oli.

Mutta niin, sen verran mieleeni se oli, että pitänee hankkia DVD joskus, että pääsisin vähän enemmän jyvälle kyseisestä leffasta. Ja mullehan yks hyvän leffan kriteereistä on, että se saa mut kyynelehtiin. No, tämä sai joten.. Ja nytkun kattelen tota mun leffahyllyä niin sieltä tyyliin Ice Age ja Karvinen on semmosia joissa en poraa valtoimenaan XD

JA NYT :O ULKONA SATAAA!!! Sataa ihan oikeasti sataaa!! Ihanaa!! Toiveideni täyttymys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti