Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-07-27

Jump!

//isonnan loput kuvat kuvat koneella kotona, jos joku ehtii ennen sitä lukaista niin koittakaa kestää :D
 Ajattelin olla fiksu ja lainata hieman kummisetäni ipadia lastenhoitohommani ohella, sillä muuten nämä blogipostaukset vain venyvät ja venyvät ja lopulta niitä ei tule enää ollenkaan. Kaikki meni hyvin siihen asti, kunnes tajusin, etten yhtään osaa käyttää tätä vekotinta nimeltä ipad, enkä löydä tämän päivän kuvia mistään ja nyt en voi muokata kuviakaan koska tässä pahuksen vempeleessä ei ole näppäintä nimeltä nuoli alaspäin. Eläköön windows ja sen loogisuus :D

Viimepäivinä ei ole ollut mitään erikoista meininkiä, lukuunottamatta tietenkään ruotsinkurssiani joka eilen sai vihdoin päätöksen. Pidin kyllä kovasti, vaikka yhdeksältä herääminen olikin hieman hankalaa, heh, ai mitenniin laiska? Toivottavasti motivaatio riittää vielä läpi syyskuunkin.

Tänään olin Mamilla auttelemassa verhojen kanssa, pestiin ne ja sitten ripustettii takaisin, jonka ohella tietysti joimme kahvia jne. Kotiin tultuani suorastaan juoksin suihkuun, niin tukala sää tänään kyllä oli. Hiki vaan virtasi ja koko ajan on nihkeä olo. Onneksi nyt on sentäs yön pimeys on jo laskeutunut ja lämpötilat ovat siedettäviä :D Eikä muuten tämänpäivän kuvaukset ainakaan lievittäneet kuumuutta... Vain idiootit ottavat hyppykuvia helteellä. Ja sekoilevat muuten vaan kirkon kentällä...

 Ja tosiaan nyt olen lapsenvahtina, eikä tästä illasta ole menoa puuttunut. Ensiksi luin kaksi pitkää kirjaa ja nyt ollaan haettu makuupussia ja pehmoleluja ja kirjoja ja vaikka mitä. Osui joku vetoketjukin silmään. Jospa nyt hiljaisuus laskisi taloon eikä tulisi enää yllättäviä välikohtauksia :D no ei, vielä uusi välikohtaus, puutalot ovat yksinkertaisesti liian kuumia.

Niin ja voi että miten odotankaan jo Ahvenanmaata, meidän pikkuista kesäseikkailua (niitä kyllä on jo ollut aika paljon, mutta yksi lisää ei ole koskaan pahitteeksi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti