Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2015-07-12

Älä onnen pikku enkeleitä luotas karkoita

 Menin erehdyspäissäni sittariin. Ja pahus vieköön siellä oli mukavasti noita rimmelin rajauskyniä alennettuun hintaan. Niinkuin voisin muka jotenkin vastustaa kiusausta? Kiitokset sille ihmiselle, joka ensimmäisenä toi markkinoille näitä tussinnäköisiä rajauskyniä. Oon käyttänyt pitkään sellaista nestemäistä lumenen lineria, mutta sen laitto on kyllä yhtä perkelettä :D Sellasia kyniä en myöskään oo oppinut ikinä käyttämään, kun niissä ei oo ikinä ollu mun mielestä tarpeeks pigmenttiä (tai sitten on ollu vaan huonoja merkkejä)

Kasvovesipuolella päädyin taas Lumeneen, koska Niveasta en tykkää ja Garnierilta mulla oli just, enkä tykkää niistä Garnierin alkoholiversioista yhtään. Ja tietty koska ulkokuorishoppailua harrastan, niin olihan toi oranssi väri nyt melko houkutteleva. Eikä kyllä ollu huono ostos, tuoksuu meinaan tosi hyvälle ja Lumenen kasvovesistä oon yleensäkin tykänny paljon (silmämeikinpoistoaineita puolestaan vihaan...)

Ainii ostin myös ensimmäisen kulmaKYNÄNI ikinä, on se kyl näppärä kapistus. Vähän liian kauan oon kyllä selvinny ilman tollasta...
 Tänään kuulin suru-uutisia, tai no miten sen nyt ottaa, kun itse "annoin" luvan suru-uutisille. Mähän siis oon kuolannut Isäni yksiöön muuttamista jo hetken, mutta koska en mistään perseestä keksinyt töitä silleen viikon sisään, ni karvas ilme kasvoillani luovutin sen vapaille markkinoille ja koitan elää vuoden 1h + makuusoppi + vh + jaettu vessa äidin kanssa -systeemin kanssa.

Lohdutukseks siivosin tänään meidän vessan ja nyt siellä kehtaa taas olla. Siivosin alakaapit ja pyyhin pölyt ja heitin kaikki äitin turhat kamat pois (jotka kyllä on ilmestynyt takaisin illan aikana, mur)

Laitoin myös kauniita ruusuja (XD) tonne nurkkaan ja vaihdoin pyyhkeet. Vielä kun saisin jostain sellaset roikkuvat nimikyltit ni olisin henkisesti valmis asuun täällä vuoden.
Koitin tänää laittaa raitoja hiuksiini. Meni varmaan päin kuukkelia koko homma, et oon joko oranssi porkkanapää tai sit kusenkeltanen tipu. En tiedä vielä, kun mun hiukset on märät. Löysin siis kaapistä viis käyttämätöntä hiusväriä, ni ajattelin edes yhdestä päästä eroon. En halunnu mitään radikaalia, ni aattelin et tää kusenkeltanen porkkana on ehkä vähiten sitä. Joo. Hanna hanki elämä. Huomenna alkaa kesän kauhein työviikko, et jos musta ei kuulu mitään seuraavaan seittemään päivään, ni oon vaan työnarkomaani jolla ei oikeesti oo elämää. Jätetään siis tämä kaunis vessanpönttömme tähän viikon ajaksi ja palataan asiaa sitten kun sitä aikaa on!

Heippaa!

3 kommenttia:

  1. Oi! Näyttää houkuttelevalta toi kasvovesi. Ookko kokeillu Herbinan kasvovettä, tai kasvotuotteita ylipäätään? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon! Mut siitä on jo vuosia kyllä, ku musta tuntu että niinku vettä ois vaan levittäny kasvoille, ei niinku ollu mitään tehoo :o en tie nykytilanteesta tosin.

      Poista
  2. Lumenen tuotteet on kohtuuhyviä, minäkin käytän niitä välillä kun ne Baiotit ovat niin kalliita. Ei kannata kaikkia ihan halpiksia panna naamaansa. eikä missään tapauksessa kasvovettä jossa on alkoholia se kuivattaa ihoa.Nuori iho tarvitsee kevyet voiteet ja -käsittelyn. Kyllä ne kaikki muut asiat siitä järjestyy.Hyvää viikon jatkoa. Nähdään. Mami

    VastaaPoista